שלום לכולם ובהצלחה עם הפורום

almonit15

New member
מישהו פה יודע באיזה אתר אני יכולה

למצוא "גוף" שעליו אני אוכל לצייר בגדים....כמו סקיצה כזאת של גוף?

שיעורי ציור לאלמונית

שלום אלמונית וברוכה הבאה לא סקיצה של גוף, אבל אולי אפילו יותר... (אם את מתעקשת שזה רק מה שחסר לך בחיים נמצא לך משהו יותר מאוחר) הנה "שיעורי ציור" והסברים חינם על ציורי גוף בכלל. באותו אתר יש שיעור על ציור הגוף הנשי. וכאן גוף אחר שונה לגמרי (ולטעמי..), אבל אם הבנתי אותך נכון לא מה שאת מחפשת. .. וכאן סתם גוף יושב כבסיס. תודה על האיחולים.. ובהצלחה קישה

almonit15

New member
כל הקטע הוא שאני אוהבת לצייר בגדים

אבל אני לא יודעת לצייר את הגוף ולכן אני צריכה איזושהי דוגמה... אז אם יש לכם משהו להציע זה יעזור לי

אלתית14

New member
גם אני מחפשת אתרים כאלו

רק בעיה שהסתכלתי באתרים שהבאת לי אבל הם באנגלית ואין לי כוח לפרש מילה במילה. מצורפת דוגמא של ציורים שצירתי. מה דעתך?

שיעורי ציור

צירפתי לאתרנו הדל רשימה של אתרים העוסקים בלימוד ציור, הקישור נמצא בתחתית העמוד הראשי בקטגוריה "מה מצאנו". נכון, כל האתרים באנגלית אבל רוב האתרים מלווים בציורים ודוגמאות כך שלא בעיה להתמצא

almonit15

New member
אין שום דבר בעברית?

אני פשוט מחפשת אתר שאני אוכל להדפיס גוף ולצייר עליו

almonit15

New member
את מציירת מאוד יפה גוף...

אני מציעה לך לצייר מספר סקיצות של גופים ואז כל פעם שתרצי לצייר בגדים תוכלי להעתיק את הסקיצות ולצייר עליהן בלי לצייר אלף פעם גוף. אם תעשי את זה אז תוכלי לשלוח לי גם גוף? אם יש לך סורק כמובן

pachanga

New member
בהצלחה בפורום...

אין לי מושג על מה מדברים כאן אבל שיהיה לכם בהצלחה
מאחלת פאצ´נגה *חיי לילה*

עוד אתר

כן, שוב באנגלית אבל נראה שהוא יעניין בקרוב את שתיכן (הוא בהקמה) ובינתיים יש שם את הגברת שאומנם הפרופורציות שלה קצת מוגזמות, אבל אולי היא תהווה בסיס טוב
קישה

למעלה