שלום לכולם ובוקר טוב

שלום לכולם ובוקר טוב

אני שמחה מאד לראות את יעל פעילה בפורום ומבקשת את הצעתך או הצעת מי שיכול לעזור בשבוע הבא מורידים לרועי את הגבס בהרדמה מקומית , מישהו יודע איך זה בדיוק ? בנוסף נצטרך סד ואני לא מבינה בדיוק אם לא עושים את זה בבי"ח אז איפה והאם אני צריכה להיות מוכנה לכך שזה לוקח זמן ובנתיים רועי יהיה בלי כלום על הרגל אשמח שתענו על שאלותיי שאהיה יותר מוכנה לקראת שבוע הבא תודה נילי

נילי, תני יותר פרטים.

לנו מעולם לא הורידו גבס בהרדמה, לכן לא ברורה לי המטרה הזו. בכל מקרה, תזכירי את הפרטים. בן כמה רועי והאם הוא אחרי ניתוח? כמה זמן היה הגבס שלו על הרגל? תני יותר פרטים ונוכל להבין. תודה, יעל

פרטים נוספים לגבי השאלה שלי

לרועי עשו את הניתוח של הארכת הגיד לפני 5 שבועות ומאז הוא עם גבס בברגל יש מסמרים כאלו שנועדו לתפוס את הגיד לפי ויינטרוב ולכן שיורידו לו את הגבס בשבוע הבא יעשו זאת עם הרדמה מקומית . לאחר מכן הוא יצטרך להיות עם סד ואני לא יודעת איפה לעשות את זה הבנתי שאני יכולה איפה שאני רוצה אבל הם לא רואים עם הסד בסדר? האם הם עושים את הסד על המקום ,בכל מקום או שרועי יהיה ללא סד לתקופה הזאת ? בנוסף אני נפגשת עם דר' שגב ביום הורדת הגבס הוא הרופא שעשה לנו את הביקורת ומעולם לא ראיתי אותו קודם את יודעת מתי ויינטרוב יראה אותנו או אריאלה והאם ויינטרוב לא יראה אותנו אחרי הגבס? האם יש כל יום ראשון מרפאת ק"פ בבי"ח? מקווה שהפרטים העלו אור על שאלותיי נילי

אודונים

New member
נילי שלום

אני לא יודעת אם זה אותו דבר אז קחי את הדברים שלי בערבון מוגבל את הפינים (מסמרים) שברגל הוציאו לנו ללא הרדמה וללא כאבים!!! את הסד לקח בערך שבוע להכין בגלל שעושים תבנית גבס על הרגל ואז יוצקים את הפלסטיק או מה שזה - החומר ממנו עשוי הסד ביקורת של הרופא בשבוע אחרי זה נהננו שבוע אחד בלי כלום על הרגל כדאי לך לקנות גרביים ארוכות בלי עקב ולקפל מעל הסד מקווה שעזרתי בלי להטעות יום טוב שחר

נילי, שחר צודקת אבל...

יכול להיות שעושים לכם את זה בהרדמה מקומית אולי כי יש משהו שונה פה והפינים מוכנסים במקום יותר כואב, אין לי מושג. אם הם אמרו הרדמה מקומית, הם בוודאי יודעים מה הם אומרים. לנו גם הוציאו פעמיים את הפינים בלי הרדמה. פשוט שלפו אותם החוצה. את הסד את יכולה לעשות בכל מיני מקומות. אנחנו עשינו ברמת גן, ברחוב ביאליק 79, פינת ז'בוטינסקי, זה בדיוק מול מרכז אלרם. יש שם מכון אורטופדי בשם "ברזילי-להב" שמנהל אותו בחור מקסים בשם שמוליק, מומחה בתחום. וינטרוב מכיר אותו ועובד עם המכון הזה שנים. אחרי הורדת הגבס באיכילוב, סעו לשם עם הילד, עם ההפנייה של וינטרוב והם יקחו מידת גבס במקום. הם לוקחים מידה ומיד מורידים את הגבס. ואתם הולכים הביתה בלי כלום. אחרי כמה ימים, אולי שבוע, זה יהיה מוכן. לא. וינטרוב לא צריך לראות את הסד ולא אתכם ללא גבס. הוא יראה אתכם בביקורת כפי שנקבעה. שגב הוא רופא מקצועי ומצוין. בכיר מאוד באיכילוב. אל דאגה. הוא יטפל בכם יפה. כן, בכל יום א' יש מרפאת קלאבפוט באיכילוב אבל אם לא נקבעה לכם כל ביקורת עם וינטרוב, והוא אמור לראות את הילד מתישהו, אז בפעם הראשונה שתהיי אצל שגב לביקורת, תשאלי מתי הפרופ' אמור גם לראות את רועי. הוא בוודאי יענה לך. מקווה שעזרתי קצת.

למעלה