שלום לכולם ובוקר טוב

d.r.-rock

New member
שלום לכולם ובוקר טוב

שלום אני גיליתי לאחרונה שיש לתפוז פורופ של הצופים ובתור מדריך שנה שניה בתנועה שאני לא יצטרף??? אז הנה אני ואני ישמח להכיר אותכם שלכם רוק:) נ.ב. יש לי המון ידע ואני יכול לעזור לכם בכל שתרצו בקשר לתנועה חזקו ואימצו :)

שלום שלום

ברוכה הבאה
מקווה שתהנה בפורום ( רק שבזמן האחרון הוא "קצת" ריק , אבל חוץ מזה יש כאן אנשים ממש אחלה , ומנהלות חמודות ) אז מאיזה שבט אתה?????
נטע

nIcKiTa

New member
היי לך!

יש משהו שאתה יכול לעזור... להגיד לנו: מדריכים צריכים להעביר את האידיולוגיה לחניכים?

מדריכות

כל הקורס והדדרכעה וחצי השנה של מדציות ולימוד המתודות וההתנסויות באות במטרה להסביר למדריך איך להעביר אידיאולוגיה לחניכים.

d.r.-rock

New member
קצת עליי

אז ככה אני מהנהגת שרון משבט אלומות שבקציר מדריך ז סה"כ שנות הדרכה שנתיים יעני שני פסים פתוח לכ שאלה שהיא וב\מבטיח גם תשובה טובה לכולם :) זהו אגב היה נחמד אם גם אתן ואתם הייתם מציגים את עצמכם :)

נעים מאוד..

אני לימור ואני שישיסטית משבט "אופק" רעות בהנהגת מרכז ומדריכה ד´-שנה ראשונה. נעים מאוד!נחמד לדעת שיש פה עוד מישהו שכבגיסט!
דרך אגב,צר לי לבשר לך,אבל עניבת "מדריך שנה שנייה"(שני פסים" היא הכי לא חוקית בעולם,כמו עניבות מחסן ועניבות צופיות....ומאז המועצת תנועה האחרונה החליטו שלא יהיו יותר כאלה עניבות... אצלנו בשבט לדוגמא-כל שנה נעלים את הנושא הזה וכל פעם מחליטים שלא. טוב זה הכל.. לימור

tomer11

New member
מה המצב../images/Emo35.gif

אני חמישיסט משבט משוטטי בכרמל מהנהגת חיפה, ואני עובר עכשיו קורס הדרכה, זה בערך הכל
תומר

0% angel

New member
מזה חמישיסט...אומרים חמשוש!!

בכל מקרה.... אנוכי דניאל משבט ערבה הנהגת ירושלים חמשושית מחסנאית וחולת נפש -סתם וגם אני עוברת קורס הדרכה עכשיו.... זה מאוד משעמם ד"א...~!~ חזק ואמץ -דניאל-

פירחוש

New member
דניאל

ניראה לי שפעם ישנתי בשבט שלך!! יש ליד השבט שלך עוד שבט..???

0% angel

New member
אין סיכוי....

אין סיכוי שישנת בשבט שלי... השבט שלי עשוי מקרוונים....(כן כן...)-אבל התחילו לבנות לנו שבט! בכל מקרה יש לידנו (לא ממש ליד אבל הכי קרוב) את שבט מודיעין ואריאל...אז אולי שמה ישנת...! חזק ואמץ! -דניאל-

tomer11

New member
חמשוש?!../images/Emo132.gif

לא אומרים ששוש, אומרים שישיסט, לא אומרים שמנון, אומרים שמיניסט על אותו משקל-לא אומרים חמשוש, אומרים חמישיסט. בקיצור כיתה ט´.
תומר

0% angel

New member
חמשוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

אין לי כח להתווכח איתך אבל אני עדיין בטוחה שאומרים חמשושים... בכל מקרה זה לא משנה! חזק ואמץ -דניאל-

anat113

New member
איך יחול להיות שאת גם

חמשושית וגם מחסנאית - זה רק לשכבגיסטים לא? ענת

0% angel

New member
יכול להיות....!

הראש מחסן שלנו הוא שכבגיסט וכאילו אני ועוד חברה שלי שהיא גם חמשוshit אנחנו העוזרות שלו אפשר לומר... אז כן אני מחסנאית! וזה הדבר ה-כ-י שווה בעולם!!!!! למשל אם אחד מהשכב"ג או מהשבט בכלל.. מביא נגיד עוגה או משהו ומשאיר אותה במחסן כדי שנשמור לו אותה (מה שבדרך כלל קורה) אז אנחנו מקבלים אחוזים... אבל זה פרט שולי.... יש לנו שני מחסנים בשבט מחסן ציוד כבד ומחסן קטן...ורק לנו מותר להכנס לשמה וזה הדבר הכי כיף להעיף שגכבגיסטים מהמחסן להביא להם חוקים לגבי קבלת ציוד והם לא יכולים לעשות כלום! ואל תשכחו שהמחסנאים יוצאים לחלוץ שזה הדבר הכי פצצה בעולם! נכון, אז עובדים קשה אבל זה שווה את זה תאמינו לי! חזק ואמץ -דניאל-

למעלה