שלום לכולם ובמיוחד למנהל

zelik5

New member
שלום לכולם ובמיוחד למנהל ../images/Emo9.gif

בעקבות החלטה להתחיל תואר שני, אני חושב אולי להעביר אותו עם עבודה כברמן מדי פעם. יכול להיות נחמד, לא?! אז הנה השאלות הרגילות של ירוק בתחום - האם חובה קורס? איפה? כמה עולה? האם באמת אפשר להשתלב באיזה בר מגניב ולא רק בבית קפה/בר מצווה ועוד כל פרט הכי קטן שאתם חושבים שיכול לעזור לי להחליט לכאן או לכאן. יש לציין שאני לא מאותם אנשים שמדקלמים אלכוהול. בד"כ אני מבסוט עם סתם בירה או משקה נפוץ אחר. בקיצור - מתחיל מאפס. תודה וחן חן

zelik5

New member
אני אעבור על העמוד הראשון של הפורום

לפני שאפתח הודעה חדשה אני אעבור על העמוד הראשון של הפורום לפני שאפתח הודעה חדשה אני אעבור על העמוד הראשון של הפורום לפני שאפתח הודעה חדשה אני אעבור על העמוד הראשון של הפורום לפני שאפתח הודעה חדשה אני אעבור על העמוד הראשון של הפורום לפני שאפתח הודעה חדשה אני אעבור על העמוד הראשון של הפורום לפני שאפתח הודעה חדשה אני אעבור על העמוד הראשון של הפורום לפני שאפתח הודעה חדשה אני אעבור על העמוד הראשון של הפורום לפני שאפתח הודעה חדשה אני אעבור על העמוד הראשון של הפורום לפני שאפתח הודעה חדשה אני אעבור על העמוד הראשון של הפורום לפני שאפתח הודעה חדשה אני אעבור על העמוד הראשון של הפורום לפני שאפתח הודעה חדשה אני אעבור על העמוד הראשון של הפורום לפני שאפתח הודעה חדשה אני אעבור על העמוד הראשון של הפורום לפני שאפתח הודעה חדשה אני אעבור על העמוד הראשון של הפורום לפני שאפתח הודעה חדשה אני אעבור על העמוד הראשון של הפורום לפני שאפתח הודעה חדשה

אתה יכול להתחיל בזה שתעבור אצלי

ותקבל הדרכה ראשונית לפחות ואז נראה בכלל אם אתה מתאים
מה יהיה איתך מר זליקובסקי? תואר שני? תמורת הראשון אני מוכן לעשות לך קורס ברמנים... לוקח?

nunimon

New member
אני דווקא מכיר מישהו שמוכר.. ../images/Emo8.gif

א ח מ ד
יש פה איזה יהדון , תביא וזלין.... הרבה וזלין.....

zelik5

New member
אם רק היה לי תחת חרשן

הייתי מסיים כמצטיין מסלול. סיפור חיי מכיתה א'. אני מאלה שאם יש משהו שהם אוהבים - הוא בא בקלות וזה המזל שלי (וכל חברי ללימודים רוצים להרוג אותי בגלל זה). מקצוע שאני לא מתחבר אליו - שעות של לימודים לא יעזרו. אני גם יודע לזיין קצת את השכל על הכתב, שזה מצרך הכרחי בתחום הלימודים שלי... ותואר ד"ר - עדיין לא נראה באופק. מקסימום ד"ר שקשוקה.

nunimon

New member
היי זליק... ../images/Emo9.gif

נתחיל מהפוך - אתה אוהב אלכוהול
אתה אוהב לפנק אנשים
אתה אוהב להיות יצירתי
מתעניין באומנות
חרוץ
אם כן, כל מקצוע יכול להתאים לך . ברמן אמיתי זה בנשמה. אם אתה צריך כסף - לך תהיה מלצר, יהיה לך הרבה יותר קל להשתלב, ויש מקומות שאפילו תעשה יותר כסף. הכי קל זה לקפוץ לעשות קורס ולהיות בטוח שאחריו יחטפו אותך ישר למועדונים שמרוויחים 1000 שקל ללילה. רק טיפים. אז זה לא כזה זוהר. אולי זה עולם ורוד (
) , אבל נוצץ הוא לא...
אם זה באמת תרבות שמענינית אותך, תתחיל לשתות. לטעום, לשבת על ברים ולראות לאיזה סגנון אתה מתחבר, ואם היית יכול להחליף את הברמן מאחורי הבר - ובאמת בא לך על זה. אם כן - אלו השלבים לתהילה -
ללכת לLONERDER. (אל תדאג אני לא מתחמק - גם אני פה, אבל בשלב מאוחר יותר) אחרי כל השאלות הוא ידע לתת לך את התשובה הכי טובה ואובייקטיבית.
להקדיש זמן לחשוב על התשובות של LONERIDER.
לדבר שוב עם LONERIDER אחרי שהתעוררו שאלות חדשות. לא להתבייש לשאול הכל. גם מה שלא רק קשור בקורס טכנית.
לעבד את כל החומר שהצטבר.
להתייעץ שוב עם LONERIDER אולי צצו עוד שאלות
להתחיל ליישם את מה שLONERIDER המליץ, לשים
בכל שלב, אם יש שאלות לא להתבייש להתייעץ עם LONERIDER.
לשתף את חברי הפורום בהחלטות שקיבלת, ולשמוע מה דעתם.
להרשם לבית ספר
לסיים את הקורס בהצטיינות
וכן נכנס השלב שלי - אחרי הקורס, שכולך נוצץ ואתה כבר ברמן נחשק - להתקשר אלי, ונתחיל לדחוף עינינים בתעשיה. אבל קודם כל, לך דבר עם LONERIDER....
בהצלחה
אורי

zelik5

New member
אוהב לתת שירות כשיש מי שמעריך אותו

שנים הייתי מלצר וכשכולם קיטרו אני הייתי בסבבה כי תמיד ידעתי להסתדר עם האנשים. מלצר כבר לא מתאים לי להיות. חלאס, רוצה לשנות אווירה. כשאני בברים וצופה בברמנים בעבודה אני קצת מקנא. לא בגלל ההילה שמרחפת מעליהם בברים הנחשקים (טוב, אולי קצת), אלא כי זו עבודה בסביבה שמחה וקצבית, עם אנשים שבאים להנות ולא כי יש עסקית טובה או "קפה ומאפה", הרבה צחוקים ויצירת קשרים. בקשר לאהבת האלכוהול - האמת שהיא לא בהכרח קיימת. אבל כן קיים חוש היצירתיות והכיף לעבוד עם אנשים. אולי עם האוכל יבוא התאבון, או שעם האלכוהול יבוא ההנגאובר. ברור לי שלא כל פישר שיוצא עם תעודה ישר מגיע לטופ (גם אם הוא אופנוען לשעבר ושניים שהוא מכיר - האחד כחול והשני אדום בפורום (ובמציאות שניהם כחולים...)). הכסף גם קצת פחות חשוב כרגע כי ברור לי שהוא יגיע עם ההתקדמות האישית. אז זה פחות רלוונטי. אבל כן. מה רע להרוויח כמה מאות שקלים בערב וגם להנות?!

nunimon

New member
התחלה טובה...../images/Emo45.gif

עם LONERIDER כבר דיברת...
(LONRIDER, תרשום , תרשום... אני כבר חייב לך 600$)
וזליק, כמו שאמרתי קודם , ההתחלה הכי טובה היא להתחיל. שאלת אותי במסרים - ואין לי בעיה לענות כאן. כל בתי הספר טובים. כולם מעבירים את החומר העיוני כמו שצריך, כי החומר העיוני הוא אותו דבר. הדרך, של כל בית ספר היא אחרת. אני אוהב את זמן אמיתי מין הסתם כי שם עשיתי, זה בית ספר ותיק, ומוערך ברמה בינלאומית, ובכול הארץ. לכל בית ספר יש את הגימיק שלו - אחד עם אלכוהול אמיתי, אחד עם מבצעים אטרקטיבים, אבל בסוף זו דעה אישית וחיבור. בדיוק כמו להחליט אם לקנות RR או R6 או GSXR. גש קודם כל תעשה סיבוב. תתעניין ותאסוף חומר. אח"כ נמשיך.

zelik5

New member
לא יכולת להמחיש טוב יותר ../images/Emo3.gif

אז איזה בי"ס הכי דומה ל-R6???

nunimon

New member
נדמה לי שדווקא בר מסטר...../images/Emo152.gif

או שזה היה ברטנדר...
... הכוונה היא לבית ספר שנותנים בו אלכוהול אמיתי גם לתרגול...אתה יוצא מפוצץ מאלכוהול עם חיוך שיכור, לא זוכר מה למדת, אבל אתה מבסווווטט.... בדיוק כמו R6... הכי נותן בראש, הכי קרבי, אבל קצת חסרה בו הנשמה... אני לא סתם רוכב על RR.... והמקביל שלו זה זמן אמיתי.
למרות שאני מנהל הפורום, אני גם בנאדם, בעל דעות עצמאיות. שאף אחד לא יעיז להקשיב למה שאני אומר כי אני מנהל הפורום. זו דעתי האישית בלבד. לא המלצה ולא נעלים. מה שתבחרו - תבחרו ע"פ שיקול דעתכם.

למעלה