וואלה פתחו לה סוף כל סוף פורום? וורי נייס....שיהיה בהצלחה
א א ו ח נ ה New member 4/9/06 #2 אה אני אוהב אותה! שחקנית מעולה למרות שממש הרגיז אותי שהרסו לי את The Grudge 2 עם הטריילר החדש בכל אופן אני מת לשמוע עוד פרטים על הסרט Alice שהיא עתידה לצלם אז אם למישהו יש אני אשמח! ומזל טוב על פתיחת הפורום!
אה אני אוהב אותה! שחקנית מעולה למרות שממש הרגיז אותי שהרסו לי את The Grudge 2 עם הטריילר החדש בכל אופן אני מת לשמוע עוד פרטים על הסרט Alice שהיא עתידה לצלם אז אם למישהו יש אני אשמח! ומזל טוב על פתיחת הפורום!
S smgfan New member 6/9/06 #4 ברוכים הבאים! ../images/Emo24.gif מידע על אליס אני אכניס בקרוב מאוד! הטינה 2 נראה פיצוץ!!! אני לא יכולה לחכות! אגב, הבכורה בארץ היא ב-26.10! ותודה על ההשתתפות! מקווה שתישארו ותעזרו להפיח רוח חיים בפורום החדש!
ברוכים הבאים! ../images/Emo24.gif מידע על אליס אני אכניס בקרוב מאוד! הטינה 2 נראה פיצוץ!!! אני לא יכולה לחכות! אגב, הבכורה בארץ היא ב-26.10! ותודה על ההשתתפות! מקווה שתישארו ותעזרו להפיח רוח חיים בפורום החדש!
א אליעד699 New member 6/9/06 #6 סוף סוף... איזה יופי שפתחו לה פורום!! אם את צריכה עזרה בניהול והכל.. את יכולה לסמוך עליי.. בקרוב אני יעשה אשכול תמונות
סוף סוף... איזה יופי שפתחו לה פורום!! אם את צריכה עזרה בניהול והכל.. את יכולה לסמוך עליי.. בקרוב אני יעשה אשכול תמונות
S smgfan New member 6/9/06 #7 תודה אני באמת מקווה שתשתתפו הרבה ותפתחו שרשורים חדשים, משחקים וכל מיני עניינים שקשורים לשרה! אני לא אהיה פה עד מחר בצהריים - אז בבקשה לשמור על הסדר וגם להחיות את הפורום שלנו! אני עוד צריכה ללמוד איך להסתדר עם הגלריות חחחח ותפרסמו את הפורום שלנו כמובן!
תודה אני באמת מקווה שתשתתפו הרבה ותפתחו שרשורים חדשים, משחקים וכל מיני עניינים שקשורים לשרה! אני לא אהיה פה עד מחר בצהריים - אז בבקשה לשמור על הסדר וגם להחיות את הפורום שלנו! אני עוד צריכה ללמוד איך להסתדר עם הגלריות חחחח ותפרסמו את הפורום שלנו כמובן!
S smgfan New member 5/9/06 #3 שלום לכולם! וברוכים הבאים לפורום של שרה מישל גלר!!!! אחרי כשנתיים שיש לנו קומונה פעילה הוחלט ע"י חברי הקומונה להקים פורום! אז הנה הוא, חי וקיים! כולם מוזמנים לשוחח, לשאול שאלות, להכיר, להביע דיעה וכו'... רק תקפידו על הכללים וכלונו נהיה מאושרים! אז שיהיה לנו בהצלחה ויאללה בואו ניצור פה קהילה! חחחח
שלום לכולם! וברוכים הבאים לפורום של שרה מישל גלר!!!! אחרי כשנתיים שיש לנו קומונה פעילה הוחלט ע"י חברי הקומונה להקים פורום! אז הנה הוא, חי וקיים! כולם מוזמנים לשוחח, לשאול שאלות, להכיר, להביע דיעה וכו'... רק תקפידו על הכללים וכלונו נהיה מאושרים! אז שיהיה לנו בהצלחה ויאללה בואו ניצור פה קהילה! חחחח
H Harry the Bloody New member 7/9/06 #10 אני ממש שמח בשבילך, ושמח שיכולתי לעזור בהקמת הפורום בהצלחה ענקית!!! עידו.
T talrv New member 8/9/06 #11 מזל טוף! ../images/Emo13.gif גם אני שמחה שיכולתי לעזור בכלל, יש לך את התמיכה של הפורום שלנו, ואני בטוחה שחלק גדול מהאנשים מכירים ומשתתפים בשני הפורומים טל.
מזל טוף! ../images/Emo13.gif גם אני שמחה שיכולתי לעזור בכלל, יש לך את התמיכה של הפורום שלנו, ואני בטוחה שחלק גדול מהאנשים מכירים ומשתתפים בשני הפורומים טל.
S smgfan New member 8/9/06 #14 באמת תודה לכם! ../images/Emo24.gif אני שמחה מאוד לפתוח את הפורום ולקבל את התמיכה שלכם!
B Bufreak New member 8/9/06 #12 sarah michelle gellar Sarah Michelle Gellar you look absolutely stellar, When you're slaying the vampires on TV. דוד(בהצלחה עם הפורום החדש).
sarah michelle gellar Sarah Michelle Gellar you look absolutely stellar, When you're slaying the vampires on TV. דוד(בהצלחה עם הפורום החדש).
ה הקוטלת לעד New member 8/9/06 #16 אחלה פורום אני ממש אוהבת את שרה מישל גלר.. היא מדהימה ! המשחק שלה בבאפי היה מושלם... אי מעריצה אותה כבר 5 שנים בערך.. :]
אחלה פורום אני ממש אוהבת את שרה מישל גלר.. היא מדהימה ! המשחק שלה בבאפי היה מושלם... אי מעריצה אותה כבר 5 שנים בערך.. :]
S smgfan New member 11/9/06 #18 תודה! היא באמת משחקת מדהים! ../images/Emo8.gif אני מקווה שכבר תזכה באיזה אוסקר באחד הסרטים הבאים חחחח אבל גם אם לא עדיין נאהב אותה! תמשיכי להשתתף!!
תודה! היא באמת משחקת מדהים! ../images/Emo8.gif אני מקווה שכבר תזכה באיזה אוסקר באחד הסרטים הבאים חחחח אבל גם אם לא עדיין נאהב אותה! תמשיכי להשתתף!!
W westlife 4ever New member 8/9/06 #17 וואי!! תודה תודה תודההה!! סוף סוף יש לנו פורום!! ובמיוחד לשרה חחח