שלום לכולם וברוכים הבאים!

doolik

New member
שלום לכולם וברוכים הבאים!

אני מאוד שמחה על פתיחת הפורום הזה, מפני שאני פוגשת בכל יום יותר ויותר אנשים שאוהבים פרחים ופשוט מתים לדבר על זה... לשמחתנו, הפורום נפתח בעיצומו של החורף, כאשר הפריחה בחוץ משתוללת וחנויות הפרחים עמוסות בפרחי פקעות יפייפים: צבעונים, פרזיות, נרקיסים וכלניות, שמאירים את הבית במראה וניחוח שאי אפשר להתעלם מהם. אני מזמינה את כולכם לבוא ולשאול שאלות, על הזים המתאימים לאירועים מסויימים ומרכזי השולחן לארוחות חגיגיות, על הפרחים המתאימים לשתילה ועל מי שרוצה ללמוד איך שוזרים פרחים לזרים וסידורים מרהיבים שיחממו את הלב של כל מי שיקבל אותם. שיהיה לכולנו בהנאה גדולה!

batbar1

New member
מחפסת עבודה בשזירת פרחים

שלום שמי ענת אני בת 34 . אני היתי רוצה לדעת היכן לומדים שזירת פרחים והיפו הפשר לעבוד בזה . icq 453311240 מסנגר [email protected] טלפון 9160087 03 פלפון 3141486 052

doolik

New member
לימודי שזירה

ישנם בארץ קורסים רבים ברמות שונות ובמקומות שונים. ריכוז של כולם תוכלי למצוא ביורם. נדמה לי שזר פור יו סקול מסייעים במציאת עבודה בתחום. בהצלחה!

חן בבלי

New member
קודם כל מספר דברים אליך.

והיפו - ואיפה הפשר - אפשר בת 34 עם כזאת שפה זה לא טוב. בהצלחה בחיפוש ענת.

Purple Mushroom

New member
ברוכים הנימצאים בפורום../images/Emo20.gif

עכשיו סוף החורף . אבל גם כל החורף , כמעט כל יום שבת היה יום קייצי , ואני עובר עם אשתי כל שבת בצהריים בחנות פרחים ממש יפה בשדרות ירושלים . אשתי סידרה את החדר הראשון בבית בפינה מאוד נחמדה עם שולחן ואגרטל כחול עם פרחים לבנים , אבל אני לא יודע איזה פרחים אלו (אולי זה מפלסטיק) חבל שאני לא יכול לצלם את זה בדיגיטלי ולהעלות את זה לפורום .

לינור11

New member
שאלה לגבי עבודה בעיצוב אירועים

שמי לינור ואני בת 25 ואני סיימתי קורס עיצוב אירועים במכללת רופין והייתי רוצה לדעת כשאני הולכת לעשות סטאז' בעיצוב אירועים האם זה חוקי שלא משלמים לך על יום העבודה? למה לא משלמים לסטאז'רים באותו יום כשהם באים לעשות סטאז' בתחום? מה, הם לוקחים עובדים בחינם? אני מחפשת מקום עבודה רציני בעיצוב אירועים שייקח אותי ומוכנה לעבוד קשה יותר מכל אחד אחר. תודה.

למעלה