שלום לכולם וברוכים הנמצאים

שלום לכולם וברוכים הנמצאים

שלום לכולם, אני חייב לומר שזהו הפורום הכי עינייני שנתקלתי בו מאז שהתחלתי להתעסק בתלת לפני שנה. אני עובד כרגע על פנים של אישה, זה הניסיון הראשון שלי ליצור דמות, והחלטתי, מסיבות דידקטיות, להמשיך עד הסוף. כרגע אני בשלב המפות והשיידר. אני מודע לבעיות במידול אבל החלטתי לתקן אותן בדמות הבאה. אשמח לשמוע הערות ותגובות במיוחד לגבי השיידר שלא כל כך מסתדר לי (אני משתמש ב - vray). נ.ב טקסטורת העיניים היא לא שלי אלא משהו שמצאתי באינטרנט, בקרוד אעלה עידכון עם שלי. תודה, יונתן

the king 2oo6

New member
כמעט מושלם

כשזה בלי שיער הראש נראה טיפה מרובע, אבל עם שיער זה יראה מעולה.

Druyanizem

New member
הבאמפ חזק מדי

נותן הרגשה של חרצוף... ויש כמה בעיות אנטומיה אבל ביקשת לא להתייחס לזה אז אני לא. תן באמפ יותר חלש ושונה.

תודה על התגובות

אני אנסה עם באמפ חלש יותר, ובכל מקרה אשמח לשמוע את ההערות האנטומיות

Druyanizem

New member
תראה עוד זויות...

אבל ממה שאני רואה: 1. הראש מרובע מדי. 2. הראש בחוץ מדי, או שהצוואר דק מדי (לא יודע מה מהם)

עדכון קל

דבר ראשון, אתה צודק במאה אחוז, אני חושב שמבחינת קומפוזיציה הגרסא הסופית תהיה פחות או יותר כמו הקלוז-אפ, ואם לא השיער יסתיר את שתי הבעיות, לכן כרגע אני לא אתקן אותן (אלא אם כן מישהו מכיר דרך לשנות את המודל מבלי שצריך לשנות את המפות). התקדמתי מעט עם השיידר, אני חושב, אבל נוצרה בעיה חדשה, מפת ה - diffuse דהתה לגמרי, מישהו יודע איך ניתן לפתור את זה? ישנם גם כתמים כאלה מוזרים שנוספו, בקיצור צעד אחד קדימה שניים אחורה. אשמח לשמוע הערות והארות... תודה, יונתן

eldarinn

New member
מודל מוצלח.

עושה רושם שמבחינה אנטומית אתה משתלט היטב על הענינים. לגבי השיידר קשה לשים את האצבע מה חסר, נראה בשלב הזה כ OVER MAKEUP..

תודה רבה, אכן מייק-אפ

בגדול הכוונה הייתה ליצור משהו יותר ריאליסטי אבל הבנתי שאני צריך להשתפשף קצת יותר לכן החלטתי ללכת על הלוק היותר צבעוני-מאופר. כרגע אני לא מצליח להחזיר את מפת הצבע לחזית מבלי לאבד את אפקט ה - sss, יש למישהו רעיון?

עדכון קל

הוספתי שיער פוליגוני

למעלה