שלום לכולם וברכות מפורום מודעות

אכן רייקי וכל טיפול אנרגטי- הילינג

עוזרים לבעיות היפר אקטיביות ולדעתי לכל סוגי הקשיים, אפילו לאנשים ללא לקות כזו או אחרת. תודה רבה עבור הידע ששתפת אותי בו. אור ואהבה אין סופית מיכל

שלום לכולם וברכות מפורום מודעות

פנימית. בסיורי התמים בין הפורומים פגשתי בפורום המעניין שלכם. אני רוצה לאחל לפורום הצלחה מרובה. באופן אישי ברצוני לדעת אם משהוא מכם מסוגל לכוון אותי לנושא שמאד מעניין אותי מבחינה מעשית. האם למוד תרגילי השרדות ושהייה במים נניח מי בריכה עוזר לאוטיסטים. אם כן איכן ניתן לקבל שעורי שחייה טיפוליים בארץ. קראתי את הקישורים וראיתי משהוא בבית "איזי שפירא". אני מעונינת במשהוא יותר ספציפי או אולי בתוכנית יחודית ספציפית שמתמקדת באוטיסטים בעזרת המים כמו בהדרוטרפיה, משהוא ממוקד. תודה. הרבה אור ואהבה אין סופית מיכל

א תי

New member
שחיה

אצלנו בבי"ס יש מורה שגם למדה חינוך מיוחד, גם התמחתה בהידרוטרפיה (במכון ויינגט)וגם בתחום האוטיזם - והשיעורים שלה מאוד מוצלחים. אם זה מעיניין אותך, אני אבקש ממנה אישור לתת לך את מספר הטלפון שלה

Diana M

New member
שלום מיכל../images/Emo39.gif

שמחה מאוד שהגעת אלינו. אשמח על הרחבה בנושא הידרותרפיה. מעט רציונל תאורטי , אוכלוסיות מטופלות והשפעות טיפול. אני יודעת כי קיימת התקדמות רבה בתחום והייתי שמחה ללמוד ממך בנושא. (שולחת קישור להודעתה המשוחזרת של גלית, אשר מחפשת פעילויות בנושא לתקופת הקיץ) דיאנה

טיפולי הידרותרפיה

בקרית-אתא ממוקם "בית גנאור" שהינו מרכז חינוכי טיפולי לבעלי פיגור קשה ועמוק. במקום יש בריכת שחיה טיפולית וניתן לקיים טיפולי חוץ. מהידוע לי חבר אקי"ם חיפה מקבל הנחה ועל תשלום מראש של 10 מפגשים ניתן לקבל הנחה נוספת. ההידרותרפיסטים במקום הם נפלאים (מהכרה אישית) והיחס עוד יותר. הטלפון בגנאור - 04-8724543 לבקש את דויד הרועה מנהל הבית. בהצלחה!

מזאלונה

New member
לגבי הידרותרפיה../images/Emo105.gif

מיכל שלום, אני מרפאה בעיסוק העובדת בבית איזי שפירא כהידרותרפיסטית. אנחנו מטפלים בהרבה ילדים עם בעיות קשר, אוטיזם, הפרעות התנהגות וכו´. אשמח לתת לך מידע או פרטים נוספים - כל מה שצריך!! יעל

למעלה