שלום לכולם וברכות על הפורום

שלום לכולם וברכות על הפורום ../images/Emo45.gif

יש לי בקשה להבהרת הפריסה הבאה אבל אני לא יכולה לתת יותר מדי רקע על השאלה מאחר וזה מסובך מדי. השאלה שלי היתה "האם להישאר בקשר עם ידיד שלי" הפריסה היתה פריסת שאלה, 6 קלפים, ריידר הפריסה שהתקבלה: (סדר מימין לשמאל) שבעה מטבעות, עשרה מטבעות, שישה גביעים, יום הדין, קיסר, נזיר קלף מסכם: אס הגביעים מה זה אומר? איך עליי לנהוג לפי הפריסה הזאת? ו
מראש על התשובות

ואם אפשר עוד פריסה אחת - שאלה אחרת

השאלה: "איזו עבודה מתאימה לי ביותר" פריסת שאלה, 5 קלפים, ריידר תוצאה: תשע חרבות, שבע חרבות, מלכת החרבות, נער הגביעים, צדק קלף מסכם: אוהבים מה זה אומר?

צ ל י ל 8

New member
שלום אמא בריבוע ../images/Emo140.gif

אני מצטערת, אך לא אןכל לענות לשתי שאלותייך. לשאלה הראשונה מהסיבה שאין רקע בכלל. לשאלה השניה כי היא לא מנוסחת נכון. אם את מעוניינת בפירוש הפריסה הראשונה, אנא תני רקע מפורט וננחה אותך איזה שאלה לשאול ואיזו פריסה לפרוס. לגבי השאלה השניה, אימרי לנו איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר והיית רוצה לעסוק בו, ואנו נבחן את כדאיותו.

../images/Emo51.gif אני אפרט קצת על השאלה השניה

את הראשונה אני יעזוב, זה נושא מסובך מדי. אז ככה: אני מזכירה במקצוע שלי ועוסקת בתחום כבר מעל 10 שנים. לאחרונה ובשל המצוקה הכלכלית ולאחר שלא הצלחתי למצוא עבודה בתחום העיסוק שלי, מצאתי עבודה בתחום המסעדנות. אני מאוד אוהבת להתעסק עם בישול ואפייה וכל מה שקשור לאוכל אבל בעבודה הנוכחית אני לא ממצה את מלוא הקישורים שלי בתחום. אני בכלל הייתי רוצה לפתוח מסעדה משלי או בכלל כל חנות שהיא שתהיה שלי. יש לי תחומי התעניינות רבים כמו גם צילום שאני מאוד אוהבת ולא הייתי מתנגדת לעסוק בתחום זה באופן מקצועי. לכן, שאלתי היא האם להתמיד במקום הנוכחי שקשור לתחום שאני אוהבת אבל לא ממצה את מלוא כישוריי וגם המשכורת לא משהו או להמשיך לחפש עבודה בתחום העיסוק המקורי שלי?

blackcat2

New member
../images/Emo42.gifהי אמא בריבוע

אני מציעה לשאול: האם טוב וכדאי לי להמשיך לעבוד במקום X? סה"כ 7 קלפים- שהם 6 קלפים+ קלף סיכום. נא לדייק במספר הקלפים. זה חשוב על מנת שניתן יהיה לתת פרשנות מדוייקת. ממתינות לך וחג שמח.

שאלת הבהרה קטנה לגבי השאלה

האם כשאני רושמת את השאלה אני רושמת X או שבמקום ה- X רושמת את שם מקום העבודה הנוכחי?

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo13.gif

תמיד עולה השאלה הזו. מספיק שכאשר את עושה את הפריסה, את מכוונת לשאלה המתאימה. אין צורך לכתוב בדיוק את השם, או בדיוק את מקום העבודה - וביננו, לדעתי אין צורך בכלל לכתוב את השאלה. שוב, הכל תלוי בהתכוונות שלך כאשר את עושה את הפריסה.

הנה התוצאה בפריסה

שאלתי בדיוק לפי הנוסח שכתבת לי. לא רשמתי את שם המקום בו אני עובדת. הקלפים שהתקבלו: שבע חרבות, שלוש חרבות, ארבע מטות, אס המטבעות, שני מטות, נער המטות סיכום: שלושה מטבעות

צ ל י ל 8

New member
o.k.

האם - 7 חרבות טוב - 3 חרבות וכדאי - 4 מטות לי - אס המטבעות להמשיך לעבוד - 2 מטות במקום X - נער המטות סיכום - 3 מטבעות האם נראה לך שיש משהו במקום העבודה שמנוהל מאחורי גבך או שלא לפי היושר? האם יש משהו שקרה לאחרונה שמאוד אכזב אותך? בגדול-אין ספק שמעריכים אותך במקום זה. את מוערכת ואני חושבת שיש לך את הפוטנציאל להישאר שם תקופה ארוכה. אני חושבץ שיש למקום פוטנציאל משל עצמו להתפתח קדימה. המשך העבודה במקום זה תלויה רק בך. יש אפשרות לקידום מבחינתם. כן. אני חושבת שכדאי לך להישאר שם.

../images/Emo51.gif

פחות או יותר חשבתי שזה יהיה כיוון התשובה. לגבי משהו שאכזב אותי לאחרונה, האם הכוונה בתחום העבודה או בחיים בכלל? בהחלט אומרים לי בפניי שאני עובדת טוב ושמרוצים ממני. יש אפשרות לקידום ולאור השינויים שמתרחשים לאחרונה במקום העבודה שלי, למרות שלא אמרו לי כלום, אבל אני קוראת את פני הדברים, יכול להיות שבעתיד הקרוב ישנה מעמדי לטובה בעבודה. כמו בכל מקום, יש אנשים שעובדים איתי שאולי היו רוצים "לשים לי רגל" מתוך צרות עין אבל יש לי הרגשה טובה לגבי העבודה הזאת, בעיקר לאור הפריסה הזאת.

צ ל י ל 8

New member
יופי ../images/Emo66.gif

7 חרבות מעידים על דברים "לא כשרים" שמנהלים. מאוד ייתכן שיש כאלה שמנסים לשים לך רגליים. אבל אין לך מה לדאוג-הם לא יצליחו. מקומך בטוח. האכזבה שדיברתי עליה הייתה בתחום העבודה כי הו היה נושא השאלה.

בסדר, אני חושבת שאני יודעת מה זה

יש משהו שאכזב אותי בעבודה ואכן מתנהלים דברים לא כשרים שאני קולטת ממקום העבודה. לא בהכרח לגבי באופן אישי אבל בעקיפין עלולים להשפיע גם עליי.

למעלה