פתחתי חנות באטסי ונתקעתי עם: שילוב אטסי עם פייפאל ? הגדרת מדיניות משלוח, האם מגדירים מראש או כאשר מעלים כל מוצר בניפרד ? הגדרת מדינות שאליהם לא שוליים ?ואחרי שביצעתי הכל לאן אני פונה להעלות את המוצר הראשון שלי? תודה מראש לעונים
לא הבנתי את השאלה לגבי שילוב אצי ופאי פאל- תוך כדי הרשמה לחנות את מתבקשת לפתוח חשבון פאיפל שדרכו יתבצעו העברות הכספים אליך וממך.
את המדיניות הכללית של משלוחים והחזרות וכל "החוקים" בהם את רוצה שהחנות שלך תתנהל על פיהם כותבים ב-policies ראי תשובה שלי לשאלה למטה היכן זה.
לגבי כל פריט את רושמת את מחיר המשלוח שלו אלא אם כן את מחליטה על משלוח חינם ואז יש מקום לסמן זאת.
איך מתחילים להעלות מוצרים:
your shop
Listings
Add a listing
ומתחילים למלא הפרטים והתמונות.
בהצלחה.
הצלחתי להפיק מהם כמה שאפשר , אבל העניין העיקרי כיצד אני מחברת את חשבון אטסי לחשבון פייפאל שכבר יש לי , לא מצאתי מענה , האם יש אפשרות להסביר לי? אם אתקשר לפייפאל האם יש להם מחלקה טכנית שעוזרת בזה?
מי שכאן כבר פתח חנות בעבר וכנראה לא זוכרת את הרגע המדוייק בפתיחת החנות שמבקשים ממך לתת את האי מייל שלך המקושר עם הפייפל (למעשה האי מייל הזה הוא חשבון הפייפל שלך). בכל מקרה יש רגע כזה ואו שעברת אותו או שלא הגעת אילו.

שירות הלקוחות של פייפל לא יכול לתת לך תשובה כי הם עוסקים בנושאים של פייפל עצמו ולא של פייפל אל מול אטסי או כל אתר אחר
.
אם את בכל זאת לא מסתדרת את יכולה לעשות חיפושים של etsy paypal בגוגל ולחפש סרטוני הסבר או כתבות או לעשות חיפוש פייפל בתוך ה help באתר אטסי ולראות מה זה נותן לך...