שלום לכולם והרבה

yaely2

New member
מנהל
שלום לכולם והרבה ../images/Emo50.gif ../images/Emo65.gif

זה מספר שנים שגיליתי שאני אלרגית לחלב ומוצריו. לאחר שתית חלב אני מרגישה מין גוש בגרון כפי שמרגישים כשמצוננים מאוד. גם החלב דל הלקטוז בכמות בינונית מפריע לי. משתמשת בתחליפים כמו סויה או חלב אורז וכו'. האם זה יחלוף? האם יש משהו שאוכל לעשות כדי לחזור ולשתות חלב רגיל? עלי לציין שכבר עברתי שני גילים והיום אני בגיל השלישי (גיל הזהב)
יעלי

yaely2

New member
מנהל
עוד שאלה שאולי קשורה לנושא.

כשאינני חשה ואינני שולטת אני מסתובבת בפה פתוח. האם זה יכול להיות קשור לאלרגיה? כשאני מודעת אני סוגרת את הפה והוא שוב נפתח כשאינני שמה לב. מה יכולה להיות הסיבה?

kivity

New member
kivity

לדעתי אף אחת מהתלונות שלך לא מוגדרת כבעיה אלרגית לפי מיטב הבנתי היא גם לא קשורה לחלב פרופ' קויתי

yaely2

New member
מנהל
יסלח לי כבודו אך לא כל כך הבנתי

אם לא לחלב אז למה זה יכול להיות?
?

מאד ייתכן שהחלב גורם לך עודף נוזלים

בחלל האא"ג, כפי שעניתי לך על שאלה אחרת, ואז הנשימה אינה סדורה והפה נפתח אוטומטי. זה קשור מאד לאלרגיה הנשימתית, או יותר נכון לחולשה אנרגטית של הריאות. הוכח במחקר מדעי לחלוטין, שאנשים עם אלרגיה ואף סתום מפתחים חולשה באיזור שרירי הלסת, הפה נפתח והלסת נפולה. נכון שהחלב מאיץ את הפעילות, אבל החולשה של הריאות היא לרוב רבת שנים, וכדאי להיעזר ברפואה משלימה כדי להיפתר מזה.

אנילה1

New member
הייyaely2 את יכולה לדעת אם את

אלרגית לחלב רק אם תפסיקי לשתות חלב. אם המצב משתפר, אז את אלרגית לחלב ואם לא, אז את אלרגית למזון אחר, ההפסקה היא ל3 חודשים לפחות.

למעלה