שלום לכולם וחג שמח אשמח לתגובות

שלום לכולם וחג שמח אשמח לתגובות

שלום אני לאנדרו אני בן 20 חולה c.f. גר לי כפר סבא צור יגאל. דליה כול הכבד לך. את כבר הקמת משפחה אני רק עכשיו מתחיל את הדרך לעבודה בקשר לעתיד שלי. אני עובד במפעל ברזים מתאם ביטוח לאומי. כיף לי שם מי שרוצה ומעוניין שיכתוב לי להתראות לאנדרו [email protected] יום נעים וטוב

178

New member
לאנדרו

שלום לך, יכול להיות שאתה אינך מכיר אותי, אבל אני מכירה אותך. זוכר את איב (חוה) פילצר, היא חברה של הבת שלי והגיעה אליך מאיתנו. האם אתה שומר על קשר עם איב? אנחנו כן, היא הסתדרה יפה מאד ומאד מצליחה דליה

שלום דליה

אני מאוד מתגעגע לאיב בטח שאני זוכרת היא הייתה גרה לידי כי זה ליד נווה הדסה. מה שלומה אני רוצה את הטלפון או אמייל אם יש לכם יש לי הרבה מתנות בשבילה איך הולך לבאוסטרליה. אם תוכלי תכתבי לי אמייל דחוף בבקשה [email protected] או 097492162 להתראות ויום טוב לאנדרו עשית לי את היום תודה רבה דליה

178

New member
לאנדרו

אבקש את האימיל של איב מבתי כי היא זו שבקשר איתה ואשלח לך בהקדם דליה

דליה תודה רבה לך

דליה תודה רבה לך תמסרי תודה לבת בת כמה היא היום? אני בן 21 היה לי ב 24.9 יום הולדת טוב להתראות ונהיה בקשר אם יש שאלות לא להתבייש לשאול אני יענה בשמחה ביי יום טוב מאחל לאנדרו

178

New member
ללאנדרו

מה דעתך שנחכה עם האימייל של איב עד שבתי תחזור,היא נמצאת בדרום אפריקה וחוזרת ב 16.10 דרך אגב היא בת 31 שנים אני מבטיחה לא לשכוח דליה

למעלה