שלום לכולם וחג שמח

rachelb5

New member
שלום לכולם וחג שמח ../images/Emo42.gif

זאת הפעם הראשונה שאני מבקרת בפורום הזה והוא פשוט אחלה ! כל הכבוד לכל הבנים והבנות על הפירגון ההדדי
זה ממש כייף "לשמוע" את הכלות לעתיד ואת הנשואות הטריות נותנות עצות
. אנחנו מתחתנים בחודש מאי 2002 , נכון שזה עוד המון זמן אבל רצינו לסיים את כל ההכנות הגדולות לפני תחילת הלימודים ,החבר שלי עדיין סטודנט (אני סיימתי השנה) . אז לנו בנתיים יש כבר גן , תקליטן ועכשיו נותר לנו לחפש צלם ובר אקטיבי אבל סולידי . יש לי שאלה לכל החברות שאוטוטו מתחתנות מתי מומלץ להתחיל לחפש שימלה ? ולסיום לאתי אלבכרי , ראיתי הרבה פורומים , אבל פורום כזה כייפי עם מנהלת שכל הבנות פה ממש מעריצות (וזה רק מלראות איך הן מתיעצות איתך )זה ממש כייף ומשמח.
חג שמח לכל משתתפי הפורום rachelb5

nikit1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

איפה החתונה? ולגבי השמלה- לפי דעתי אף פעם לא מוקדם מדי. אנחנו גם תכננו להתחתן במאי 2002 והלכתי לחפש שמלה בתחילת אוגוסט, רק כדי להתרשם מבחינת המבחר והמחירים. בסוף הקדמנו את החתונה לפברואר ועדיין אין לי שמלה, אבל יש כיוונים. בכל מקרה- לדעתי כדאי להתחיל לחפש ברצינות כ-4-3 חודשים לפני, בשביל לא להילחץ. אז- הרבה מזל טוב ובהצלחה!

rachelb5

New member
תודה ../images/Emo20.gif

תודה רבה על ההמלצה , נראה לי שזה הקטע הכי מרגש בהכנות או יותר נכון בהפקת החתונה . אנחנו מתחתנים ב"גני כנען" . אז שוב תודה על ההמלצה אני לא מצליחה להוסיף את הסימנים לתוכן ההודעה אז אני אנסה משהו משלי :) ;)

dorlim

New member
מזל טוב וברוכה הבאה ../images/Emo65.gif

גם אנחנו מתחתנים בגני כענן (במרץ)- מקום מדהים ואנשים מקסימים

רחלי1

New member
ברוכה הבאה ומזל טוב!!! ../images/Emo48.gif ../images/Emo65.gif

מקווה (ואף בטוחה...) שתמצאי הרבה תועלת ונחת רוח מהביקורים כאן בפורום. בהצלחה רבה בהכנות, ולשאלתך: 3 עד 4 חודשים לפני החתונה זה זמן רגוע וסביר ביותר לחפש שמלה ולגבש כיוון. יש הרבה בנות שהתחילו בחיפושים גם חודש אחד בלבד לפני, אבל אם יש לך את האפשרות לעשות את הסידורים בלי לחץ - אני ממליצה בחום. להשתמע! רחלי

הילית*

New member
ברוכה הבאה לפורום ולמעגל המתחתנים

מאחלת לכם המון הצלחה והמון אושר... וגם... קחי בחשבון שמתמכרים פה... לגבי ארגון החתונה. אנחנו ארגנו אותה בחודשיים והיה ממש מוצלח. יש לך ממש הרבה זמן להתכונן, להתלבט ולחשוב... המלצותיי לגבי שמלה - יאיר ז´רמון, דיזינגוף 241 ת"א. מבין את הראש של הכלות, מעצב מקסים ופשוט אדם שממש כייף היה לי לעשות את השמלה אצלו ! תקליטן- עמית קורן מאינפיניטי. הבין את הראש שלנו מיד והיינו יותר ממרוצים בהצלחה רבה !!!

אתי@

New member
ברוכה הבאה לפורום ומזל טוב ../images/Emo48.gif ../images/Emo65.gif

Liat & Alon

New member
Welcome and ../images/Emo49.gif

and We hope that we can help you here in this Forum eevrybody here are so great and yes Eti E. is the best for youe question when is the best time to look for a dress I think between 9-6 months before the wedding beacuse there is so much that needs to be done I mean you will have to come everyrime to try the dress till it is perfect on you Again
and
Kisses

cmontal

New member
היי רחלי מזל טוב ובהצלחה

אני מזדהה עם כל שאלותייך כי גם אני מהמתחתנים הרחוקים וגם בןזוגי עדיין סטודנט. אנחנו אפילו עוד לא סגרנו על גן וחשבנו כאופציה ראשונה לראות גם את קיבוץ נען (חשבנו לקפוץ אחרי סוכות). שמענו עליו ביקורות טובות ואני אשמח לשמוע ממישהי שמתחתנת שם מה דעתה על המקום ומה יש לבדוק כשנלך לשם. תודה מראש

למעלה