שלום לכולם וחג שמח

גליתוי

New member
שלום לכולם וחג שמח../images/Emo98.gif

חזרתי אחרי ביקור ארוך בירושליים, משפחה חברים ועוד... אני מתכננת ליסוע מחר לפסטיבל בחיפה עם הבת שלי. הייתי שם בשנה שעברה וזה ממש כייף! המון מופעי חוצות,לא צפוף מדי והאווירה מאוד נעימה, חיפאית משהו... הייתי מאוד רוצה לראות את ההצגה של תיאטרון החלום, אבל הבת שלי לא בענייני מכשפות... אם יש לכם המלצות אשמח לשמוע! תודה גלית

גליתוי הנודדת...

מחר בפסטיבל חיפה מתקיימת הצגה נוספת של ת' החלום מלבד ההצגה המסע אל הצליל הקסום עם המכשפה, ההצגה היא: " ג'ק ואפון הפלא " והיא מתקיימת בשעות: 12.30,15.00 ביער הקסום והכניסה היא חופשית וללא תשלום עוד בין אירועי החוצות ללא תשלום תוכלי לראות מחר את: " ראש בראש " ת' בובות מינאטורי בהצצה בשעות 12.30, 16.30 במרפסת הגן, "אגדת הודו" באולם בית השייח בשעות: 11.30,14.00,18.00, " המסע ליער המשאלות " פנטזייה בביצוע שחקנים ובשילוב הקהל תתקיים ביער הקסום בשעות: 16.30,18.30 ועוד 3 מופעי חוצות קירקסיים מחו"ל 3 הצגות הקשורות לעולם הבובות יתקיימו במסגרת ההצגות האורחות בפסטיבל -כמובן שלהצגות האורחות והצגות התחרות יש צורך ברכישת כרטיסים: " היפה והחייה " ת' בובות בשילוב מספרת תועלה במרתף 10 בשעות: 11.30,13.00 לגילאי 4-8 " המראה המיסתורית " ת' בובות המפרש ע"פ סיפורי אנדרסן יועלה באותו אולם בשעות: 17.30,19.00 לגילאי 4-10 ( אין מכשפה אבל מלכה רעה יש...) " אמנלי שרה " הצגת בכורה של הצגת צלליות חדשה של ת' הקרון תתקיים באולם ביתנו בשעות: 18.00,19.30 וישנן עוד הצגות שחקנים והפקות מוסיקליות כהצגות אורחות ואת הצגות התחרות שמתקיימות מחר - כמובן בהתאם למה שנשארו עדיין כרטיסים. תהני ואל תשכחי לדווח בילוי נעים

למעלה