שלום לכולם וחג שמח

springmaster

New member
שלום לכולם וחג שמח

אני חדש פה..אני בן 24 מחולון ואני מעוניין להתחיל להתאמן באומנות לחימה..אני מחפש אומנות לחימה שתהיה שלמה(שתכלול הכל מהכל) גם הגנה עצמית וגם שיהיו בה סטרייקינג ועבודת קרקע והטלות..וגם שימוש בכלי נשק..האם יש אומנות כזו שהיא כוללת את כל זה?..עכשיו גם אם אתם לא מכירים אז אשמח אם תמליצו לי על מקומות שמשלבים אומנויות לחימה ביחד כמו קראטה וג'יו ג'יטסו ברזילאי או כל מיני אתרים שנתקלתם בהם או מאמנים שאתם מכירים שמשלבים כל מיני שיטות לחימה אבל במה שציינתי שיהיו בה סטרייקינג וגם הגנה עצמית וגם עבודת קרקע...כעיקרון שלושת אלו הכי חשובים לי..כמו שאמרתי אני מחולון אז יש לי העדפה לאיזור המרכז אבל אשמח גם בכל שאר הארץ במידה ואין..תודה לעוזרים

kontanta

New member
כמה הצעות

כלפו מסיקה בבת ים.
רועי נאמן בתל אביב.
מייג׳ין קאי בראשלצ.
רועי הייזלר ברחובות.
אצל כל אלה תוכל ללמוד גם עמידה וגם קרקע.
בהצלחה.

אף אחד מהם אגב לא ילמד אותך שימוש בנשק.

springmaster

New member
שאלה אליך..

האם כלפו מסיקה לא מאמן רק k1?..ולפי הידוע לי רועי הייזלר מאמן רק איגרוף תאילנדי? זה נכון?..ועוד דבר מה זה מייג'ין קאי? בחיים לא שמעתי על זה.. ניסיתי לחפש עכשיו גם בגוגל וזה לא מצא לי שום אתר של זה..תוכל להסביר לי קצת?

danielmo1

New member
מג'ין קאי

מג'ין קאי הוא שילוב של איגרוף תיאלנדי וקארטה מסורתי, בהתחלה אתם לומדים קארטה מסורתי ואז מתחילים לשלב איגרוף תיאלנדי ובהמשך אתם משלבים עוד מספר אומניות לחימה נוספות באופן פחות אינטנסיבי

מתוך פורום elsf.net, כותב בשם "The_Green_Arrow" אמר שהוא מתאמן והסביר ואפילו הוא שאל מדוע בקושי יש מידע ברשת על אומנות זו

kontanta

New member
תשובות

גם כלפו וגם רועי מלמדים עמידה בלבד.
אצל שניהם תהיה לך אפשרות לשלב עבודת קרקע עם מורה לג׳יוג׳יטסו שעובד איתם.

מייג׳ין קאי, גילוי נאות- אני חלק מהקבוצה.
הקבוצה היום היא בעצם קבוצת mma לכל דבר, אך עם דגש על עבודת סטרייקינג.
יש חלק שמעדיפים להתמחות דווקא בקרקע וחלקם לקחו מקומות ראשונים בתחרויות האחרונות בארץ.
נשקים לא תמצא אצלנו בכל אופן.
לפרטים נוספים 03-9649220 משה.

אגב, כל המורים שהמלצתי לך עליהם תותחים! אצל שניים מהם התאמנתי בעבר בעצמי.

תקפוץ למים ותנסה מספר מקומות, בחר את המקום שאתה הכי מתחבר בו למאמן ולשיטה. זו המלצתי. בהצלחה.

kontanta

New member
הוא לא

וזה גם לא מה שאמרתי.
אבל באותו מועדון של הייזלר מתאמנים koala bjj ואתה יכול להשלים קרקע איתם.

זקס11

New member
עוד רעיון

"התגוננות רחוב" מתאמנים גם על התמודדות במצבים מהרחוב, כולל על עמידה מול סכין ואקדח, אם לזה התכוונת. אתה יכול לחפש אותם בגוגל, ולמצוא איפה יש מקום קרוב אליך.

אם אתה מחפש מקום שמלמדים על עבודה עם כלי נשק מסורתיים, מומלץ לך לשאול בפורום אומנויות לחימה.

למעלה