שלום לכולם וחג שמח!

יעל360

New member
שלום לכולם וחג שמח!

אולי מישהו מוכן לעזור לי...אני בצומת דרכים בתחום הזוגי וקשה לי להגיע להחלטה. זה משפיע על כל דבר בחיי ואני חייבת למצוא פיתרון. מישהו מוכן...?

יעל שלום

השאלה ממש לא מספיק מפורטת בשביל שמישהו יהיה מסוגל לענות לך - לא קורא בקלפים, לא פסיכולוג ואפילו לא חבר.
בשביל לקבל תשובה על השאלה, כמו כל שאלה בחיים, כדאי שתדעי קודם מהי באמת השאלה, מהן השאלות שאת שואלת את עצמך. אחרת תקבלי תשובה כמו "42". תשובה מאד מוצלחת, אבל עכשיו נותר לגלות מהי השאלה.

יעל360

New member
שאלתי באיזה אתר את הקלפים אם אני

צריכה להישאר איתו ויצא לי 5 גביעים מה זה אומר?

יעל360

New member
זה כמו סינית עבורי...

רגשותיו כלפי-8 מטות מחשבותיו עלי-קיסר מלך המטות חוסם/ מפריע לנו עשרה מטות- עוזר לנו נער המטות- גורם חיצוני שמשפיע עליו הוא קולט ממני- האיש התלוי ואני ממנו- 8 חרבות ורגשותיי כלפיו-מלך הגביעים

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב יעל

אנא המתיני בסבלנות עד שלמישהו יהיה את הזמן לענות לך. לכולם יש עיסוקים גם מעבר לתחום הפורום

יעל, רק את יודעת מה את מרגישה.

הקלפים יכולים לכל היותר לתת לך אסוסיאציות להישען עליהן. אם לך אין שום אסוסיאציות מן הקלפים, כל מה שמישהו אחר יכול לתת לך זה את האסוסיאציות שלו. האם זה יעזור לך? אולי זה יעזור לך לחשוב בצורה שונה על מערכת היחסים שלך, אבל זה ודאי לא ייתן לך תשובות מוחלטות. אם מישהו כאן אומר לך שיש לו תשובות חד-משמעיות עבורך לפי הקלפים - "עשי כך-וכך, הוא מרגיש בלי ספק כך-וכך" - הוא טועה ומטעה. תמיד עדיף לשוחח עם הבנאדם, לשוחח עם מישהו אחר שמכיר אותך (ואולי גם אותו) ושיש לך אמון בו. לתת אמון בזרים שיפתרו לך את הבעיות הסבוכות של מערכת-יחסים על-סמך פריסת קלפים, זה מסוכן.

צ ל י ל 8

New member
שלום שוב יעל

אם את רוצה תשובה, תצטרכי לתת רקע קצת יותר מפורט על מהות היחסים בינכם. האם אתם בקשר? האם אתם חברים? כמה זמן?

יעל360

New member
ערב טוב

היי! אנחנו שנה ביחד ורבים ממש הרבה לאחרונה. זה מספיק מידע?

blackcat2

New member
הי יעל ../images/Emo23.gif

רגשותיו כלפי-8 מטות מחשבותיו עלי-קיסר מלך המטות חוסם/ מפריע לנו עשרה מטות- עוזר לנו נער המטות- גורם חיצוני שמשפיע עליו הוא קולט ממני- האיש התלוי ואני ממנו- 8 חרבות ורגשותיי כלפיו-מלך הגביעים מאחר ואין הרבה רקע אומר לך מה אני מרגישה בנוגע לפריסה. נראה כי בקשר הזוגי בינכם את מאד ביקורתית ולוחצת (הקיסר). את רואה לעיני רוחך חזון ומטרה ואת מבקשת לממש אותה ביחד איתו, כמעט בכל מחיר. את כנראה לוחצת ומתעקשת יותר מידי וזה גורם לו לחוש מאויים ולא נינוח. מה שקורה בפועל הוא שאת מנסה לדחוף בכל הכוח קדימה והוא מבקש מעט שחרור וקלילות בקשר. (נער המטות) את מתקשה להבין למה הוא לא עושה די לקידום ושיפור הקשר בינכם. את מבקשת כנראה לעלות רף והוא לא שש בינתיים לעשות כן. בפועל הוא לא ממש החליט אם הוא רוצה להמשיך את הקשר עימך או לבחור בדרך אחרת. (8 מטות) הוא נמצא בנקודה בה הוא יעדיף להכריע בענין המדובר במועד אחר, נכון יותר. הבשורה הטובה עבורך היא, שאני מאמינה כי את הקצר התקשורתי הזה אפשר לפתור (10 מטות). אם תלמדי לשחרר מעט אני סבורה כי הוא יירגע מן המתח האוחז בו ואני מאמינה כי דברים עשויים לחזור למקומם בשלום. דבר נוסף שבלט לי הוא הקיסר אל מול מלך המטות- בשניהם שולט מזל טלה שהוא מזל גאוותני, פורץ דרך, אימפולסיבי , בעל נוכחות וכוח שליטה. עפ"י הפריסה "הקיסר" מדבר על רגשותיו כלפיך ואילו "מלך המטות" הוא מה שמעורר קשיים בזוגיות. התחושה שלי היא שקשה לבחור שלך מאד עם הכוח והביקורתיות שיש בך. הוא מרגיש שאין לו מספיק כוח בקשר ושהוא מצוי בעמדה של "כפיף". תחושת הכוחנות והביקורת מצידך עלולה לגרום לו לחפש , אולי, מערכת יחסים אחרת שתאפשר לו להפגין ביטחון ועוצמה כמו שהוא מבקש שהרי גם הוא רוצה להרגיש שלמילה שלו יש ערך.גם הוא רוצה להרגיש שווה בין שווים. אני לא בטוחה אם קלעתי. על כל פנים אשמח לשמוע ממך.

יעל360

New member
תודה לך...את מדהימה!

גרמת לי לראות את הדברים בצורה שונה לגמרי! קלעת בעיקר לגבי זה שהוא מחפש שליטה, בטחון ועוצמה. הבלאגן בינינו באמת התחיל בגלל ש"תפסתי את המושכות" בקשר. כרגע קשה לי להאמין שהמצב ישתפר... בינתיים אני מנסה לשמור על פרופיל נמוך. יש לך עצות נוספות?

blackcat2

New member
../images/Emo39.gifהי יעל

אני הייתי מדברת גלויות ומהלב. מתנצלת על הבוטות ומבקשת להתחיל דף חדש. אבל.... לא תזיק פריסה נוספת על השאלה (כדי לבחון מה חושבים הקלפים): מה עלי לעשות על מנת לשמור על הקשר הזוגי עם X בשבועיים הקרובים? סה"כ 8 קלפים בדיוק. ממתינה לך.

יעל360

New member
תודה רבה...

אבל בינתיים הכל הסתדר הראתי לו מה כתבת והתנצלתי

blackcat2

New member
יעל המקסימה../images/Emo23.gif

שמחה שהכל הסתדר. המון אהבה ושמחה לשניכם.

למעלה