הי יעל ../images/Emo23.gif
רגשותיו כלפי-8 מטות מחשבותיו עלי-קיסר מלך המטות חוסם/ מפריע לנו עשרה מטות- עוזר לנו נער המטות- גורם חיצוני שמשפיע עליו הוא קולט ממני- האיש התלוי ואני ממנו- 8 חרבות ורגשותיי כלפיו-מלך הגביעים מאחר ואין הרבה רקע אומר לך מה אני מרגישה בנוגע לפריסה. נראה כי בקשר הזוגי בינכם את מאד ביקורתית ולוחצת (הקיסר). את רואה לעיני רוחך חזון ומטרה ואת מבקשת לממש אותה ביחד איתו, כמעט בכל מחיר. את כנראה לוחצת ומתעקשת יותר מידי וזה גורם לו לחוש מאויים ולא נינוח. מה שקורה בפועל הוא שאת מנסה לדחוף בכל הכוח קדימה והוא מבקש מעט שחרור וקלילות בקשר. (נער המטות) את מתקשה להבין למה הוא לא עושה די לקידום ושיפור הקשר בינכם. את מבקשת כנראה לעלות רף והוא לא שש בינתיים לעשות כן. בפועל הוא לא ממש החליט אם הוא רוצה להמשיך את הקשר עימך או לבחור בדרך אחרת. (8 מטות) הוא נמצא בנקודה בה הוא יעדיף להכריע בענין המדובר במועד אחר, נכון יותר. הבשורה הטובה עבורך היא, שאני מאמינה כי את הקצר התקשורתי הזה אפשר לפתור (10 מטות). אם תלמדי לשחרר מעט אני סבורה כי הוא יירגע מן המתח האוחז בו ואני מאמינה כי דברים עשויים לחזור למקומם בשלום. דבר נוסף שבלט לי הוא הקיסר אל מול מלך המטות- בשניהם שולט מזל טלה שהוא מזל גאוותני, פורץ דרך, אימפולסיבי , בעל נוכחות וכוח שליטה. עפ"י הפריסה "הקיסר" מדבר על רגשותיו כלפיך ואילו "מלך המטות" הוא מה שמעורר קשיים בזוגיות. התחושה שלי היא שקשה לבחור שלך מאד עם הכוח והביקורתיות שיש בך. הוא מרגיש שאין לו מספיק כוח בקשר ושהוא מצוי בעמדה של "כפיף". תחושת הכוחנות והביקורת מצידך עלולה לגרום לו לחפש , אולי, מערכת יחסים אחרת שתאפשר לו להפגין ביטחון ועוצמה כמו שהוא מבקש שהרי גם הוא רוצה להרגיש שלמילה שלו יש ערך.גם הוא רוצה להרגיש שווה בין שווים. אני לא בטוחה אם קלעתי. על כל פנים אשמח לשמוע ממך.