שלום לכולם וחג שמח

tamidb

New member
שלום לכולם וחג שמח

פתחתי לחברה שלי. היא נשואה 4 שנים וכרגע המצב עם בעלה די מהורהר. שאלתי מה-7 מטבעות פוטנציאל הקשר-מלכת החרבות בינה- 3 חרבות לבין בעלה- 3 מטות בחודש הקרוב -6 חרבות סיכום- הירח טוב לדעתי הקלפים לא ממש מעודדים. אבל הייתי מאד שמחה לדעת דעה מפורטת שלכם. תודה וחג שמח.

blackcat2

New member
הי תמי ../images/Emo29.gif

אין כל ספק, בעיני, כי האישה היא האחת המערערת על הקשר המדובר. היא מאוכזבת מאד מבעלה (3 חרבות) והוא לעומתה אינו מבין אותה עד הסוף. למרות הקשיים בינהם הוא מעוניין להמשיך מהמקום שהם לכאורה "הפסיקו" בו ופשוט להמשיך בדרך אחרת וחדשה שעשויה להטיב עימם. (3 מטות) לאישה היו ציפיות מאד גבוהות וזו הפעם הראשונה שבמקום לקוות היא שוקלת לקחת יוזמה ממשית לשיפור הקשר ובכל מחיר. (7 מטבעות) היא מרגישה כי היא צריכה להכריע בענין לכאן ולכאן ובכובד ראש. (מלכת החרבות) יש הרבה מאד סערת רגשות והיסטוריה זוגית המעיבה על הקשר (ירח) ואני מרגישה כי נסיעה של שניהם או של אחד לתקופת מה יסייעו להרגעת המצב. (6 חרבות). בפריסה הופיע המספר 3 פעמיים מה שמעיד על הצורך בשלווה. אז שיקחו נשימה ולא יעשו דברים נמהרים. אשמח לשמוע את דעתה של חברתך. בי

tamidb

New member
תודה על הפרוש

ואת מאד מאד צודקת. בענין המריבות ההיסטוריה והרצון לשנות. לא כל-כך ברור איך לגרום שהצד השני ירצה גם הוא בשינוי. נראה שהכל חוזר שוב ושוב. תודה

blackcat2

New member
../images/Emo42.gifהי תמי

כדאי לשקול נסיעה, כמו שאמרתי. השלווה הנדרשת פה נוכח חזרת המספר 3 מעידה על כך שהשינוי לא יהיה כבמטה קסם. עליה להתאזר בסבלנות. 6 החרבות שהתקשר לי לנסיעה בהחלט יכול להעיד על הצורך בקבלת סיוע ממקור חיצוני אם מקצועי ואם חברי. מה דעתך?

tamidb

New member
אני אמסור לה

באמת עלה הרצון להסתיע בגורם מטפל ואולי הקלפים יחזקו את הענין. תודה. נסיעה לא ממש מתאפשרת כרגע אבל מי יודע?

למעלה