כמה שאלות הבהרה - שנוכל לכוון אותך: בת כמה את, לצורך מה האבחון? האם את סטודנטית, תלמידה בתיכון? האם לצורך הכוונה מקצועית? מקום מגורים, מה הרקע: קשיים לימודיים? ארגוניים? מיומנויות יסוד? קשיים רגשייים?
דליה ממה את חוששת להיחשף בפני אנשים שרוצים להיוועץ בך? מה מקורות המקצועיות שלך שאת לקחת על עצמך לנהל פורום....מקצועי לכאורה מה מקור הביטחון שלנו הקוראים,והכותבים שאכן ניתן לסמוך עלייך?
איכות לבין מחיר. אני אומר זאת בתור מישהו שהוציא סכומים אגדיים על אבחונים וטיפולים לליקויי למידה וריכוז. הלקות שלי כל כך נדירה בחריפותה עד שנאלצתי לטוס שוב ושוב מהארץ למומחה פורץ דרך בניו-יורק. לרוב האנשים שאני מייעץ אני אומר שינסו קודם את מה שזול וקרוב. אם זה לא יעזור להם, יש לי המלצות גם על טיפולים יקרים ורחוקים.
איני מבינה מה את משתלחת בי! אני מנהלת את הפורום מטעם עצמי! לידיעתך: אני מורה בכירה מוסמכת לחינוך מיוחד בעלת תואר ראשון בחינוך המיוחד בהתמחות בלקויות למידה. מספיק טוב עבורך? רק שאלתי כדי לדעת כמה פרטים מצד הגולשת להפנות אותה לאבחון הטוב ביותר ובמקום הטוב ביותר (למשל בטודנטית יכולה לקבל אבחון מהמוסד האקדמי בו היא לומדת). פעם הבאה שתשתלחי בי ללא סיבה ו/או התגרות מצידי - תחסמי לאלתר. בברכה!