שלום לכולם וכולן

ELA17

New member
שלום לכולם וכולן

אז גם אני כמו כולכם הייתי במסע לפולין, חזרתי לפני כמה ימים. וכמובן גם אני חושבת שהיה פשוט מדהים, עד כדי כך שאני לא יכולה לתאר בכלל איך אני מרגישה... אבל אתם מבינים... אני מפרסמת פה הודעה שהשארתי בפורום זיהוי שירים, אני מחפשת שיר ממש מרגש שהמדריכה שלנו שמה לנו בביתן 27 במוזיאון אושוויץ.. גיליתי שקוראים למקהלה ששרה את השיר the miami boys choir, אבל אמרו לי שקוראים לשיר last night וזה כנראה לא נכון כי חיפשתי באינטרנט ובהרבה מקומות וזה בין השירים היחידים שלא מצאתי.. מישהו יודע איך קוראים לשיר? . . . . אוקיי אז את השיר הבא אני לא בטוחה שאפשר למצוא בקלות אבל אני אנסה בכל זאת כי בעבר לא אכזבתם אותי.. חזרתי אתמול מהמסע לפולין ושם שמעתי שיר שהמדריכה השמיעה לנו באחד המקומות, וזה פשוט כל כך מרגש שאני חייבת למצוא אותו. את השיר שרים מקהלת ילדים באנגלית, ויש לי את כל המילים אבל אני אכתוב את חלקם. אם מישהו חושב שהוא מכיר אבל לא בטוח - שיגיד לי ואני אכתוב הכל.. אני ממש מבקשת, תעזרו לי למצוא את השיר הזה זה נורא חשוב לי.. אלה. last night i had a dream i was in heaven it was a dream like none i ever dream last night, last night i was in heaven and this dream was surely heaven sent. i met my bubby and my zaidy, my lost family i heard 6 milion voices calling out to me and they all came to greet me there was tears there was joy what a moment in heaven what a bittersweet day

מדריך1

New member
last night

אכן זה שמו של השיר וזה שם המקהלה ששרה את זה. מדוע שלא תבקשי את המדריכה שלך לשלוח לך אותו. יש לי את השיר אך איני יודע אם האיכות מספיק טובה. מכל מקום שלחי לי את המייל שלך , ואעביר לך אותו.

ELA17

New member
אוי תודה רבה!../images/Emo24.gif

האימייל בדרך...:] ופשוט ייקח זמן עד שאני אראה את המדריכה אז החלטתי לחפש אותו בכוחות עצמי..

למעלה