שלום לכולם וכל הכבוד על הפורום...

Taloded

New member
מישהו יכול לתת חוות דעת על Tesnet?

קיבלתי הצעת עבודה מהחברה הנ"ל, ניראת לי חברה רצינית וגדולה, אבל האם עבודה בחברה שעושה רק פרוייקטים, זה לא סיכון שעלול לגרום לי להצטרף למעגל האבטלה אחרי שהפרוייקט ייגמר ? (3 חודשים). האם מקובל לבקש התחייבות לגבי תקופת העסקה גם בלי קשר לפרוייקטים ?

vinney

Well-known member
היה על זה דיון לא מזמן

עקרונית אני לא אוהב חברות קבלניות, אבל מה שטוב בהן זה שבדרך כלל כשפרויקט נגמר צץ פרויקט אחר. לגבי מקרה ספציפי צריך לברר, אם הם אומרים בפה מלא שאתה בא לפרוייקט מסוים לשלושה חודשים - תאמין להם. אם אומרים לך שאחרי הפרויקט הזה ימצאו לך פרוייקט אחר, אז האמת היא שאם אתה תוכיח את עצמך לא גרוע, הם באמת ימצאו. לגבי התחייבות לתקופות העסקה, לא שמעתי על כזה דבר בחיים, בדרך כלל בכל חוזה של חברות מהסוג הזה (ורבות אחרות גם) תנאי פרישה/פיטורים הם על פי החוק.

Taloded

New member
תודה vinney, בקשר לחברות קבלניות...

נראה לי סיוט להחליף מקום עבודה כל מספר חודשים, כשלא ברור מה יהיה (אם בכלל) הפרוייקט הבא. מה קורה אם לא נמצא לי פרוייקט הבא ? פיטורים ?

vinney

Well-known member
אכן ואכן

אבל יש לא מעט פרוייקטים בהם אנשים נשארים שנים, הכל תלוי במזל ובך.

erandd

New member
התרשמות מTESNET

מנסיוני החברה היא די חביבה, למרות ששמעתי דעות סותרות על היחס לעובדים. בכל מקרה יש שמה כמה אנשי מקצוע מעולים ופרויקטים לא רעים אבל גם יש בעיה בלקיים הבטחות לעובדים לגבי כניסה לפרויקט והעסקה. הקיצר לדעתי לא הייתי פוסל עבודה שם אבל אל תבנה על זה לקריירה

למעלה