שלום לכולם.. ולבוזית :)

שלום לכולם.. ולבוזית :)

מזמן לא נכנסתי.. התגעגעתי :) הימים לא קלים במיוחד.. האמת שמצאתי את עצמי משותקת.. גם מלכתוב. מרגישה מעט שיפור :) בוזי, גאה בך כל כך על השיחה עם ה"בוס" וכמובן על ההחלטות שלפי מה שכתבת הן בעשיה.. כל הכבוד ! ביקשת רעיונות ליצירה.. ובכן, לדעתי יש בך זרעים של יצירה, כל שעליך לעשות הוא להכניס "אקשן" לחיים, משם יבואו רעיונות חדשים, כל חוויה תביא איתה עוד חידוש... זה אומר לארגן לך את השעות כדי שתוכלי לצאת יותר, לגוון את החיים מעבר לעבודה, מחשב, שינה.. זה קשה, אבל אפשרי, למרות שעות העבודה הקשות והעייפות שבאה איתה, קחי דף ועט ורישמי לך כל מה שהיית רוצה לחוות, לעשות, לטייל.. וכו אחכ, רישמי את סדר העדיפויות ואת האפשרות להגיע אליהם.. אוהבת אותך - נוצה.

בוזיקית

New member
נוץ נשמה מקסימה

מה שביקשתי זה רעיונות איך להיות קלילה יותר, כי התכונה של התפלספות יתר מושרשת בי כל כך עמוק... כל דבר אני בוחנת מכל הכיוונים, מתלבטת, מהססת, שואלת, מתווכחת... על זה אני צריכה להתגבר ואין לי מושג איך עושים את זה. מינקות אני כזאת כבדה...

BU BP

New member
2 רעיונות שעובדים אצלי

הראשון גופני: תנסי לשחרר את הגוף לחלוטין- אם את גרה באיזור ת"א - בספורטק בת"א יש טרמפולינות אדירות ובעבור סכום סימלי כמדומני 10 ש"ח - תקפצי שם מספר דקות - בקצב שלך , באנרגיות שלך ובכיף שלך - לי זה נותן מעין ניעור מבפנים של כל מה שנדבק - לא יכולה להסביר במה ואיך - זה גורם להרגיש טוב - אבל זה פשוט משחרר - אחרי זה לשבת בסמוך ולחשוב לבד מה עושה לי טוב וממחשבה זו אני עוברת לעצה הבאה לפי סיסמת נייק Just Do it - לבחור כל פעם משהו שעושה לך טוב או אי עשייתו עושה לך רע - ופשוט לבצע. ועוד טיפ קטן תקציבי לך זמן למטלות ויכוחים או התפלספות - ותכווני את השעון בסיומן תנשמי עמוק ותקבלי החלטה על הדרך המתאימה ותציבי אבני דרך בראש. מקווה שיעזור

למעלה