שלום לכולם ולגיברת שוקוזים

goo goo dolls

New member
נחוצה עזרתכם האדיבה- יום נישואין 40!../images/Emo23.gif

בחנוכה הקרוב הורי יחגגו את יום הנישואין ה-40 ואנחנו רוצים לארגן אירוע חגיגי בשם כל הילדים לציון התאריך. הורי התחתנו בבית מלון ועל כן החשיבה הראשונה שלי היתה לנסוע כל המשפחה לסופ"ש באותו בית המלון (ד"א זה יוצא ביום שישי) הבעיה היא שאנחנו שישה ילדים ולכולם כבר יש ילדים משלהם וזו יוצאת הוצאה די כבדה שאני לא בטוחה שתצא לפועל. נואשת לרעיונות... תודה לעונים!

תיכף תגיע איילה של ליאור ../images/Emo124.gif

שבדיוק בימים אלו עורכת ארוע שכזה והיא תתן לך רעיונות . בכל מקרה תצטרכו איזה אכסניה לרכז את השבט . אם זה בית / שכירת אולם קטן/ חדר סגור במסעדה או בית קפה. השבוע שמעתי על חגיגה לא שגרתית ולא יקרה, שנערכה בחמי יואב . חוץ מהמרחצאות והבריכות שהיוו תעסוקה מצויינת לילדים , ניתן ללון בקבוץ בעלויות לא יקרות, ואם אתם קבוצה אני בטוחה שיתנו לכם הנחה. מצרפת לך קישור. אופציה נוספת לציון המאורע המרגש, שכירת אוטובוס עם מדריך לטיול קליל של כל השבט , משולב בפיקניק בטבע במידה ומזג האויר יאפשר או במסעדה על אם הדרך. (עם אתר מזג האויר של יאהו ניתן לתכנן ארועים ל10 ימים מראש). שירבו אצלכם שמחות

שלום לכולם ולגיברת שוקוזים../images/Emo24.gif

שוקוזינה יקרה, זוכרת שנפגשנו בשבת? אז הנה קיימתי את הבטחתי וקפצתי לביקור קצר בפורום החמוד הזה. מקווה שמעכשיו ישמר קשר רציף יותר
שמחתי מאוד לפגוש אתכם.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

עם רזומה טיולים כמו שלך את יכולה למלא כאן דפים! כבר עושה לך מקום לידי בשכון ותיקים....
ואת מוזמנת להגיע , לספר לחלוק ולשתף

מישהו קרא לי?????

היגעת בדיוק בזמן. אנחנו חגגנו 50 שנות נישואין להורי . לאחר הרבה התלבטויות והתחבטויות, מה נעשה, איפה, כמה ולמה - אני לא יודעת מאיזה אזור את, אולם אנו החלטנו לוותר על בית מלון, אנו הזמנו במוצא"ש לארוחת ערב במסעדת ספגטים הכשרה ברמת-גן, (יש להם חדר נפרד לארועים מסוג זה). הזמנו בערך 50 איש שקרובים להורי, בני משפחה, חברי ילדות של אבא שלי, משפחה, ורק אנשים שידענו שהורי ירצו לחגוג איתם. נשאנו נאומים, כמובן הנכדים (אלה שלא מתביישים) לפי גילם, ילדי למשל, כתבו על חוויות עם סבא/סבתא בכל מיני סיטואציות מצחיקות, והקריאו את זה בצורה של דיאלוג, היה מאוד מצחיק ומרגש. חוץ מזה הכנו להם מצגת מאוד מרגשת, ועוד משהו שעשינו כמובן בהפתעה, אלבום עם תמונות שלהם, החל מהילדות שלהם, צבא, חתונה, הולדת הילדים, (לכל ילד היה דף) עם פסיפס של תמונות, וכמובן תמונות של הנכדים, ב ביקשתי מכל האורחים, שישלחו לי ברכות למפרע, באימייל, או בדואר, ואני שילבתי את הברכות בדפי האלבום. יצא מקסים ומרגש. אם את רוצה עוד רעיונות - את מוזמנת במסר.

נערה ממש אוצר ../images/Emo23.gif

מתנה מרגשת חולצות עם הדפס של כל הנכדים. איילה עכשיו הזמן ל
וחיבוקים.

גם אנסה לעזור

בצפון יש שתי אופציות: אופציה אחת היא וילה מלצ'ט - וילה ששוכרים ללילה או שניים כולל ארוחה שמכין שף לפי בחירה. המינוס היחיד שנדמה לי שאין מספיק מקום לכמות שציינת. שמעתי חוויות ממישהו שעשה שם אירוע דומה ורק דברים טובים שמעתי. שווה בדיקה. אופציה שנייה, יש וילה עם בריכה במושב שבי ציון - וילה ענקית. לא כל כך הבנתי מה קורה לגבי אוכל אבל העלות היא 2,800 ש"ח ללילה. בהתחלק על 6 ילדים זה יוצא סביר לחלוטין. אם נשמע לך או אם תצטרכי עוד פרטים, אשמח לעזור.

goo goo dolls

New member
המון המון ../images/Emo51.gif

חמי יואב נשמע ממש כיף אבל זה יתאים כי יש נשים הרות וגם ההורים שלי לא כל כך מתחברים לזה. לגבי אלבום התמונות, עשינו להם כבר מתנה כזו ליום הולדת עגול של אבי (שליח הביא לו חבילה גדולה של ספרים, עותק לכל משפחה-זו היתה הפתעה יוצאת מן הכלל), מצגת זה משהו שבטוח נעשה וכבר התחלנו לעבוד על זה. חולצות הדפס- רעיון מעולה-רשמתי לפני! וילה מלצ'ט קרובה אלינו גאוגרפית אז זו לא אופציה, על הוילה בשבי ציון חיפשתי בגוגל והיחידה שמצאתי זו "וילה גלוריה" שנראית ממש יוקרתית לזו התכוונת? יש גם את מלון חופית שיוצא די זול מכירים? שוב תודה על העזרה, רעיונות נוספים יתקבלו בברכה. שבת שלום.

עוד רעיון ...../images/Emo62.gif

הייתי מכינה שי קטן למזכרת לכל אחד מהנוכחים למשל..... קחו את כל המתכונים האהובים על בני המשפחה של האמא/סבתא הדפיסו, או תנו לה לכתוב בכתב ידה ואם יש לה מחברת בה היא רשמה ואספה את מתכוניה אז בכלל את מסודרת. אפשר לארגן אלבום דיגטלי שיקרא ספר הבישול של סבתא XXXX עם תמונות שישמח את כולם וזו מזכרת נפלאה! איילה שכחה לספר על רעיון מיוחד שמאד אהבתי .היא הכינה למוזמנים בחגיגות היובל של הוריה בתוך שקית שי זוג ברווזי מנדרין קטנים המסמלים זוגיות טובה ונצחית.

מלון חופית לא מכירה

אבל... בשבי ציון - אחוזת פנחס וגסטון רעיון נוסף... לאמיצים... בדרום יש מקום מקסים שנקרא "עזוז בארותיים" מנוהל ע"י עופר הרטוב. עושים שם אירועים מיוחדים, פעם הייתה שם אפילו חתונה. המקום אחרי ניצנה ליד הגבול עם מצרים (אל חשש), לא יורד שם כמעט גשם אז אפשר אפילו לסוע בשיא החורף. יש שם בקתות בוץ לכל משפחה, המקום מחומם בחורף. המחיר כולל כלכלה מלאה, אפשר להוסיף פעילויות כמו טיולים גמלים, ג'יפים וכדומה. המינוס... המקלחת גם אם כי מבודדת מעיני כל, אין גג למבנה, מה שאומר שמתקלחים תחת כיפת השמיים לאור הכוכבים והירח. מתאים לכל הגילאים. הייתי שם עם הזוגי שלי ונהנינו מאוד.

מריאל33

New member
שלחתי לך תמונה כרעיון לעיצוב שולחן חגיגי

והעיקר שיהיה במזל טוב ! מירב.

מריאל זה מקסים ! אהבתי!../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה
את מוזמנת אלינו להביא מיצירותיך הגעת לי ממש בזמן ,יש לי ארוע קטנטן בשבוע הבא ל 30 איש . האוכל יוגש על מזנון ארוך יש לך רעיונות שזה לא יראה בנאלי?

מריאל33

New member
שלחתי לך תמונות נוספות

ערב טוב, שלחתי לך עוד מס' רעיונות אשמח אם תכווני אותי מה את בדיוק רוצה בברכה, מירב.

מקסים מקסים ../images/Emo70.gif

המזנון יפהפה , ותוספת בתי התאורה מאד מקורית איפוא למדת? האם את עוסקת בזה כמקצוע?

מריאל33

New member
למדתי בבי"ס זר פור יו

אני אכן עוסקת בזה כפרי לנסרית כרגע אני רק מעצבת אירועים פרטיים (לא חתונות) ונהנית מכל עיצוב שהוא.... אני שמחה שאהבת את הרעיונות עיצוב שולחן מקנה את האווירה ומשאיר טעם של חוויה נעימה לאורחים אני מקווה שתעשי שימוש ברעיונות שלי בברכה מירב

למעלה