תודה על קבלת הפנים ../images/Emo13.gif
משמעות השם שלי הוא "אלוהים חי" ---> חי יה [או חי-ה'...] אז איך הגעתי לאדון? אחי סיפר לי על האמונה באדון ישוע,עד כמה הוא טוב, ושהוא נצלב עבורנו ואת עיקרי האמונה,כמובן שאני התנגדתי לו...הרי מי זה ה"ישו" הנוצרי הזה שאחי מבשר לי עליו...אחרי כמה שיחות ביקשתי מאחי שיביא לי את הב"ח כדי לדעת אם היא האמת.. לאחר כמה זמן נכנסתי לאתר משיחי וחשבתי שקיבלתי את ישוע,היום אני יודעת שזה לא היה אמיתי,ולא קיבלתי את רוח הקודש. נכנסתי לקומונת נגד באתר תפוז והתחלתי להכיר יותר מאמינים,למרות שלפני כן הכרתי 2 מאמינים לא כולל את אחי... לא הלכתי בדרך האלוהים,כמו שהוא קרא לי...לא הרגשתי תלמידה של האדון! יום אחד הופיעה בקומונת נג"ד הודעה בה הולך להתקיים כנס למאמינים בכפר הבפטיסטים "סולד אאוט",החלטתי משום מה שאני חייבת ללכת לשם! ביקשתי את אישור אימי,וציפיתי כבר בכיליון עיניים להיות שם! המועד הגיע,וכולי הייתי במתח וציפייה לדבר ה-"לא נודע"...התפללתי בנסיעה לאלוהים, תפילה כנה....שפשוט שכשאגיע לשם אקדיש את עצמי אליו,ולא לחבר'ה,שהמטרה העיקרית תהיה התמקדות באלוהים,ולא בלהכיר אנשים. וכך היה...בשיר ההלל הראשון לא ידעתי מה לעשות כ"כ...לא הייתי רגילה לזה..אבל איכשהו החלטתי שפשוט אסתכל על המסך ואתחיל לשיר..ואז התחלתי להרגיש את האהבה של אלוהים אליי...ושם קיבלתי את האדון ישוע..בעשרים וחמש לחודש השלילי אלפיים וחמש. בכנס התפללו עליי שירשו לי ללכת לקהילה,ולאחר חודש הלכתי כבר לקב' בית,ולאחר כחצי שנה לקהילה בעיר שלי...ואני אסירת תודה לאלוהים על כל הברכות שהוא נתן לי ,ועל חסדו ששפך עליי למכביר!. תודה לאל שהוא כ"כ נאמן,אוהב ותומך בי...למרות הכל..זה מדהים.