שלום לכולם ולילה מבורך במשיח ישוע!

jcrules

New member
שלום לכולם ולילה מבורך במשיח ישוע!

שלום חבר'ה! מה שלומכם אחי ואחיות יקרים? שמי חיה,אני מאמינה באדון ישוע כמעט שנתיים ובת 17. אשמח להצטרף לפורום שלכם!. סוף סוף פתחו למאמינים המשיחיים פורום משלהם! תודה לאל! תבורכו וסופשבוע מבורך באדון ישוע המשיח.אמן. חיה.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifברוכה הבאה "חוקי ישוע המשיח"

אני משערת שזה מה שמסמל קיצור שמך?
חיה יקרה, ברכת ישוע איתך
נשמע שעברת חווית אמונה פרטית והתוודעת לאדון ישוע בצורה מיוחדת, אולי בהמשך יצא לך לשתף

jcrules

New member
תודה על קבלת הפנים ../images/Emo13.gif

משמעות השם שלי הוא "אלוהים חי" ---> חי יה [או חי-ה'...] אז איך הגעתי לאדון? אחי סיפר לי על האמונה באדון ישוע,עד כמה הוא טוב, ושהוא נצלב עבורנו ואת עיקרי האמונה,כמובן שאני התנגדתי לו...הרי מי זה ה"ישו" הנוצרי הזה שאחי מבשר לי עליו...אחרי כמה שיחות ביקשתי מאחי שיביא לי את הב"ח כדי לדעת אם היא האמת.. לאחר כמה זמן נכנסתי לאתר משיחי וחשבתי שקיבלתי את ישוע,היום אני יודעת שזה לא היה אמיתי,ולא קיבלתי את רוח הקודש. נכנסתי לקומונת נגד באתר תפוז והתחלתי להכיר יותר מאמינים,למרות שלפני כן הכרתי 2 מאמינים לא כולל את אחי... לא הלכתי בדרך האלוהים,כמו שהוא קרא לי...לא הרגשתי תלמידה של האדון! יום אחד הופיעה בקומונת נג"ד הודעה בה הולך להתקיים כנס למאמינים בכפר הבפטיסטים "סולד אאוט",החלטתי משום מה שאני חייבת ללכת לשם! ביקשתי את אישור אימי,וציפיתי כבר בכיליון עיניים להיות שם! המועד הגיע,וכולי הייתי במתח וציפייה לדבר ה-"לא נודע"...התפללתי בנסיעה לאלוהים, תפילה כנה....שפשוט שכשאגיע לשם אקדיש את עצמי אליו,ולא לחבר'ה,שהמטרה העיקרית תהיה התמקדות באלוהים,ולא בלהכיר אנשים. וכך היה...בשיר ההלל הראשון לא ידעתי מה לעשות כ"כ...לא הייתי רגילה לזה..אבל איכשהו החלטתי שפשוט אסתכל על המסך ואתחיל לשיר..ואז התחלתי להרגיש את האהבה של אלוהים אליי...ושם קיבלתי את האדון ישוע..בעשרים וחמש לחודש השלילי אלפיים וחמש. בכנס התפללו עליי שירשו לי ללכת לקהילה,ולאחר חודש הלכתי כבר לקב' בית,ולאחר כחצי שנה לקהילה בעיר שלי...ואני אסירת תודה לאלוהים על כל הברכות שהוא נתן לי ,ועל חסדו ששפך עליי למכביר!. תודה לאל שהוא כ"כ נאמן,אוהב ותומך בי...למרות הכל..זה מדהים.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifזה מדהיםםם דמעות בעיניי..

אהבת ישוע כלכך חזקה שהיא קוראת לנו מבפנים, עוקרת אותנו מכל החיים שידענו לפני..וברוח סערה הוא מחבק אותנו ועושה אותנו "שלו"
אני מודה לאלוהים בשבילך חיה
זכיתי להיות בכפר הבפטיסטים, כשהייתי יותר צעירה, בימי הבית ספר תיכון, ואני משתוקקת להשתתף שוב בכנס שלהם השנה בברכת ישוע. והתכוונתי לכינוי שלך jc=jesus christ rules זה מה שעלה לי לראש
ושוב..ברוכה הבאה , כולנו אחים ואחיות בישוע המשיח

lion 7

New member
שלום שלום

אנא תשתתפי בדיונים. בשרשור למעלה על בשורת מתי. ואם יש לך תפילה בשרשור השני , אנא גם תתפללי להצלחת הפורום . . . אהלן שוב..

jcrules

New member
וסהלן!!

טוב לראות אותך שוב!! שנים שלא דיברנו
!! שאלוהים יברך אותך,אחי. חיה.

Biblerule

New member
היי חיה!!!!!!!!!!!

זוכרת אותי?(שמי שמור במערכת בבקשה ממך) מה שלומך? אגב JCRULES וחי"ה כראשי תיבות של זה יוצא מושלם! ח-וקי י-שוע ה-משיח! עם כי הכוונה בוודאי הייתה לישוע המשיח שולט D:. (גם הכינוי שלי אגב משמעותו כתבי הקודש-שולטים אם כי ניתן לפרש זאת כחוק תנ"כי D:) ברוכה הבאה בשם אדׂניָ!

jcrules

New member
הייי DUDE!!

מה שלומך אח שלי? בטח שאני זוכרת אותך! תודה על קבלת הפנים... בברכת שבת שלום באהבת האדון ישוע, חיה.

למעלה