שלום לכולם ולכולן, באתי לראות להריח ולברר אם אשאר.
N netad169 New member 6/4/06 #2 אופס... נתפסת....../images/Emo6.gif מפה לא תרצי/תרצה ללכת כל כך מהר.... ולא, לא רק המוות משחרר. על כך בהמשך.
אופס... נתפסת....../images/Emo6.gif מפה לא תרצי/תרצה ללכת כל כך מהר.... ולא, לא רק המוות משחרר. על כך בהמשך.
י יעל ארבל New member 6/4/06 #9 ברוכה הבאה אלומה שמחה שהגעת אלינו. ומקווה שתמצאי כאן עניין. רוצה לספר לנו קצת על עצמך?
ג גונג דזה New member 6/4/06 #7 טיפונת על עצמי גבר, נשוי+2, עובד במערכת החינוך שנים ארוכות. בעד תקשורת, נגד מניפולציות, בעד לומר את "מה את/ה רוצה" תמיד ולא לתת לאחר להבין מהשתיקה.
טיפונת על עצמי גבר, נשוי+2, עובד במערכת החינוך שנים ארוכות. בעד תקשורת, נגד מניפולציות, בעד לומר את "מה את/ה רוצה" תמיד ולא לתת לאחר להבין מהשתיקה.
י יעל ארבל New member 6/4/06 #8 שלום שלום וברוך הבא רוצה לספר לנו קצת על מה הביא אותך אלינו? אתה מוזמן בשמחה,
ג גונג דזה New member 7/4/06 #10 הודעה על פורומים חדשים וכיוון שאני עוסק בחינוך, אני עוסק המון שנים בתקשורת בפועל, ממש כחלק מהתהליך החינוכי וכחלק מעבודת הניהול שלי.
הודעה על פורומים חדשים וכיוון שאני עוסק בחינוך, אני עוסק המון שנים בתקשורת בפועל, ממש כחלק מהתהליך החינוכי וכחלק מעבודת הניהול שלי.