שלום לכולם ולכולן

Neta558

New member
שלום לכולם ולכולן ../images/Emo142.gif

אני נטע נפלאות ה"קהילה אקראית" הביאוני לכאן, ולראשונה האקראיות נראית מכוונת למדי
כמו הודעות של קודמים לי, גם אני לא לגמרי מבינה עדיין את מהותו של הפורום... אני מניחה שאני אאלץ להשאר קצת וללמוד. אשמח לשמוע עוד על הנושא
נטע

שלום לנטע וגם לתלתלית../images/Emo39.gif

יש משהו מעניין הא? להגיע לפורום שאתה אפילו לא מכיר ו..למצא את עצמך מתעניין, מזדהה....הלא לחינם הגענו לכאן? ללמוד? לתת? לקבל? האמת גם אני לא כ"כ מבינה את מהותו של הפורום. אבל מן הסתם אם אנחנו מתחברים לכאן כנראה שכאן מקומנו עד התחנה הבאה. אינצטואיצה כבר אמרנו?

אונסן

New member
הי לך

אם עדיים לא בהיר לך מה בדיוק קורה בפורום הזה, ואם את רוצה קצת יותר הבהרות לגבי מה זה תקשורת מקרבת" אז את מוזמנת לקרוא את התגובה שלי לעכבר כתום, ממש ניסיתי לספר שם בקצרה מה זה. חשבנו לפתוח את הפורום הזה כך שיותר אנשים יכירו את השפה הזו ואלו שכבר מכירים אותה יוכלו לדבר בה יחד, להתאמן, כי זה לא קל ואנחנו פחות רגילים לדבר כך, וגם להקשיב באמפתיה זה לזו, לנסות לעזור לעצמנו להתמודד עם קשיים ביחסים עם חברים, משפחה, הורים, עבודה , מדינה... ובכלל לפתח את קהילת "תקדורת מקרבת (לא-אלימה) בארץ אז מקווה לשמוע ממך ומקווה שתרמתי לך משהו..תרמתי? באכפתיה, אונסן

למעלה