שלום לכולם ולכולן

bflygirl

New member
שלום לכולם ולכולן ../images/Emo24.gif

יש רעיונות לסקר חדש? נשמח לקבל רעיונות, עצות, אטרקציות למינהם לשיפור הפורום לגביי יש לי בעיה עם האינטרנט בבית בגלל שכל הזמן קופץ לי תפוז ON וגורם לכל החלונות שלי להיסגר עקב תקלה בינתיים למרות שאסור לי אני גולשת מהעבודה משתדלת לקפוץ ותודה לכולם גם ממני וגם מאביבה יום נפלא לכולם

bflygirl

New member
מהודעות הפורום- יש סקר חדש

מזומנים לענות ולגלות לנו איך הגעתם לפורום

אני סיימתי קורס ארומתרפיה בדצמבר

2003 וכמובן שמיד חיפשתי פורום שמנים וככה הגעתי לכאן. ואני רוצה לציין שתמיד עונים כאן על שאלות מכל ה
ומתוך מטרה לעזור ברצינות למי ששואל. האוירה נעימה ומקצועית וכיף לי ללמוד דברים חדשים וגם רעיונות לשילובים מענינים שתורמים לי בעבודה שלי!!

טליונת1

New member
עבודתך

אני סיימתי ארומתרפיה ברידמן ב-2002 והתמקדתי בהכנת תערובות למשפחה ובעיקר לעצמי - קרמים לפנים, לידיים לגוף וכו' (עם אריזות יפות) ואף מכרתי קצת.אני כל הזמן מתעדכנת וקוראת ושאלתי, האם את עובדת בזה ממש? כלומר, בהתחלה מאד התלהבתי וכמו שאמרתי אפילו מכרתי קרמים אבל מהר מאד ראיתי שר ק מארומרתפיה לא ניתן לעשות משהו רציני אלא אם כן זה מתווסף למקצוע ראשי (כמו נתורופט וכו') אשמח לשמוע אם אפשר לעבוד רק כארומתרפיסטית

היי טליונת!

לשאלתך, לא, עדיין לא מתפרנסת רק מארומתרפיה, אלא גם עושה קצת אסטרולוגיה ומנחה ערבים של מודעות עצמית, הומור וכיף. לדעתי, אם את באמת אוהבת את זה ומעמיקה בתחום אפשר להתרכז רק בארומתרפיה, אבל בדרך כלל, אנשים מעדיפים להתעסק בעוד תחום ולהתפתח. ובסה"כ נתורופטיה משתלבת טוב עם זה, לא? ויש עוד מקצועות שאפשר לשלב עם ארומתרפיה: עיסויים מכל הסוגים, רפלקסולוגיה וכו'.

ebony

New member
../images/Emo9.gif

אני לומדת נטורופתיה במכללה לטבעונות וסיימתי את לימודי הארומוטרפיה שלי ב2003 . תמיד התעניינתי הרפואה משלימה וצמחים בכלל ככה שזה יצא לי מעולה ביחד
לפורום הגעתי מהדף הראשי

למעלה