שלום לכולם, ומברוק על הפורום

glock X

New member
שלום לכולם, ומברוק על הפורום

סוף סוף פורום שלנו, אהבתי, כמה מילים על עצמי שתכירו אותי ואשמח להכיר גם אותכם, אני בחור נוצרי בן 26 מחיפה, מתעסק עם מוסיקה, אהיה מאוד שמח להשתתף בפורום הזה ולדבר איתכם על נושאים מסויימים וקרוב לוודאי שאני אעניין אותכם, אם יש פה אנשים שאוהבים לדבר על מוסיקה, קולנוע, פילוסופיה, רוחניות, פסיכולוגיה, גידול נחשים גידול כלבים, דגים,דת, מחשבים, מועדונים, הקלטות אולפנים ביתיים, או סתם לשבת להישען אחורה ולהסתלבט מוזמן בכייף לפנות אלי, גם כחבר, וגם כמישהוא שאוהב לדבר להקשיב להכיר ולהציג את הדעות שלו, רק תסלחו לי על הבוטות לפעמים אני נהיה מאוד בוטה אז אני מצטער מראש, כי כששומעים אותי מציג את עצמי חושבים שאני איזה לפלף עם עניבה שבחיים שלו לא קילל וכשאני מתחיל להסתלבט אז אני מציג פן אחר שסותר את הצד הראשון וזה ראוי לאחד שגדל בחברת מופרעים כמוני ~קריצה~ יאללה שיהיה בהצלחה לפורום אני אשתדל להכנס לפה בכל הזדמנות שתהיה לי ביי ביי

aiz1983

New member
אהלן! איזו תמונה מדהימה !

פששש וואו איזו תמונה .... אתה נשמע בנאדם מאוד מאוד מעניין. איזו מוסיקה אתה מקליט ? באיזה סגנון ? איזו מוסיקה אתה אוהב ?

glock X

New member
אהלן AIZ

תודה על המחמאה, מוסיקה זה חיים, אומרים שמוסיקה עוזרת לבן אדם לגבש את האישיות שלו וזה נכון, אני "בונה" מוסיקה לאמנים שבאים להקליט אצלי באולפן הביתי לרוב זה היפ הופ אבל אני משלב את ההיפ הופ עם סגנון מיוחד כי באתי מהמקצב האלקטרוני אז אני משלב בהיפ הופ קטעים אלקטרוניים שמוסיפים לזה קצת טעם יחודי משלי זה כמו חתימה אישית, אני בעיקר אוהב הרבה סגנונות ראפ ,DANCE HALL,טראנס האוס דאנס כל דבר שנשמע לי טוב לאוזן ומדבר אלי לאחרונה גיליתי זמר בשם SEAN PAUL והורדתי את האלבומים שלו סגנון מעולה, שמתי לב שאתה גם בפורום עיברי לידר שהוא זמר טוב לפי דעתי,חם, יש לו שיר אחד שאני אוהב נדמה לי קוראים לו "בוא", אז הוא הזמין, ואני באתי ושמעתי
, ואם אהבת את התמונה אז הנה עוד אחת להתראות בן אדם

קוכולין

New member
טוב להכיר אותך גלוק

איתי אפשר לדבר על דת, פילוסופיה, פוליטיקה וכל דבר אחר. מקווה שבפורום יהיה מעניין.

מנסי

New member
תמונה יפה ללא ספק!

אך מה דעתך על המראה הטבעי שלה?! היית נכנס למים?

למעלה