שלום לכולם, ומה עם גברים שלא רוצים

gidi37

New member
שלום לכולם, ומה עם גברים שלא רוצים

האם זאת נחלתם היחידה של נשים? או אולי שלנשים יש קושי חברתי גדול יותר מגברים בתחום?

chinabird

New member
האמת? פשוט לא חשבנו על זה. אף פעם.

לחלופין, הצץ בשאלות הנפוצות. זה נושא שנידון אי-אילו פעמים. ובהזדמנות זו - ברוך הבא.

Arfilit

New member
לדעתי לנשים יותר קשה

אישה שלא רוצה להביא ילדים, נחשבת לפגומה. גבר שלא רוצה להביא ילדים נחשב למוזר. אם תשאלו אותי - עדיף להיות מוזר על פגום (אם כי את שתי התפיסות הללו צריך לשנות לדעתי).

gidi37

New member
אני יכול לספר לכם מנסיוני

שאת די צודקת , שאני מביא את דעתי בנושא חברים אומרים לי שיותר טוב שאני אשתוק, כאילו מדובר בהומור שחור או משהו שקשה להם לשמוע

עינת12

New member
גברים מאד מוזמנים לפורום הזה

את הסיבה לשם הפורום תמצא בקישורים שלמעלה. נדמה לי שבשאלות נפוצות. ברוך הבא.

ברוך הבא ../images/Emo20.gif

אתה מוזמן לספר קצת על עצמך - אם בא לך
האם אתה לא רוצה ילדים ?

gidi37

New member
אני גידי בן 37

נשוי באושר , בעבר לא רציתי ילדים מכל מיני סיבות, אשתי רצתה ולכן נולד לנו ילד (מדהים) אני הייתי מסתפק בזה אבל יש לחץ לכיוון שנים. אני יכול לומר לכם כבעל ניסיון שבגידול ילדים יש חסרונות גדולים ואני בספק אם בסך הכל זה כדאי זה כמובן לא מוריד מהאהבה שיש לי לבני , אבל אנשים צריכים לדעת שיש לזה מחיר כבד. אני בכלל חושב שהתפקיד שיש לתרבות שלנו בכל הנושא היא מכריעה, כי אין ספק שהיום תפקיד הילדים השתנה לחלוטין בעשורים האחרונים

magicgirl1983

New member
האם אישתך חולקת איתך

את דעתך? האם אתם מדברים על כך שאין לך רצון בעוד ילד?

gidi37

New member
כן , אני מדבר איתה על זה חופשי

כמובן שהיא חושבת אחרת, בעבר חשבה על 4 ילדים והיום היא יודעת ש 2 זה המקסימום אם בכלל. חברים מקבלים את זה יותר קשה, נראה כאילו אנשים היו מעדיפים שלא ידברו על זה, אבל ברגע שאני מדבר על הנושא הזה תמיד קופץ איזה מישהו ואומר גם אני מרגיש ככה אבל אין לי אומץ להגיד את זה.

magicgirl1983

New member
אני חוששת שאתה צריך

להתחיל לחפש חברים יותר שפויים...חברים שאינך יכול לשתף אותם במחשבות שלך אילו לא חברים אמיתיים. או שהם יקבלו אותך או שהם לא. הם לא יכולים לקבל חצי מהחבילה שלך... האם אתה מתכוון "להיכנע שוב" לאישתך ויהיה לך עוד ילד או שמא אתה מתכוון הפעם לעמוד על דעתך? מה בעצם התיכנוני שלך לעתיד? איך אתה חושב להתמודד עם מה שעובר עליך? (אני שואלת את השאלות האילו חלק מהן כדי שתבין מה אתה באמת רוצה וחלק כי אני ממש סקרנית אינך חייב לענות על אף אחת מן השאלות)

gidi37

New member
חברים חדשים.....

גם ככה קשה למצוא אנשים נורמלים אז את רוצה כאלה שאפשר עוד לדבר איתם, תהיה ראלית. אין ספק שאשתי תעשה מה שהיא רוצה, החיים בנויים מפשרות ואני לא בנוי למלחמות סמרטות הייתי וסמרטות אשאר.

magicgirl1983

New member
אני חושבת

שחבר שאי אפשר לשוחח איתו הוא אינו חבר... מצטערת...פשוט ככה.. ואני מצטערת בשבילך שהינך סמרטוט, אבל אתה יודע שאתה יכול גם לא להיות כזה מבלי להתחיל "מלחמה"..

karnity

New member
היי גידי

וואלה צודק! .. לא פשוט למצוא חברים חדשים בשלב זה של החיים (האמירה אינה צינית אלא מציאותית!) ומשום כך, אני מאמינה שהעובדה שיש דברים שקשה להם לקבל זו אינה סיבה מספקת כדי "לנטוש" אותם; חילוקי דיעות בין חברים, אי-הסכמות וכדומה הם דבר שבשגרה וזה בסדר גמור, לא כל חבריי צריכים להסכים איתי על כל נושא ולא כל נושא חייב שידון בקרב החברים... בשביל שיחות כאלה "פתוחות" והבנה מצד האחרים - יש לך את הפורום הזה - ברוך הבא!

gidi37

New member
נכון מאוד

גם אני לא מסכים עם חברי על הכל מי שמחליף חברים רק בגלל שנושא מסוים לא נראה לו הוא בבעיה

יתכן אכן...

שבמשך הזמן התרבות שלנו תתאים את עצמה לשינוי בתפקיד הילדים, שעליו אתה מדבר. ואולי אף תנועות כNo kiding בכלל ואנשים כמונו כאן בפורום בפרט אנו אלו שמובילים את השינוי הזה.

למעלה