שלום לכולם ונעים להכיר!

אילונה2

New member
שלום לכולם ונעים להכיר!

שלום לכולם! שמי אילונה ואני אמא לתאומים בני שנתיים. לאחורנה נתקלתי בבעיה בבישול לילדים. מה מכינים לילד שלא אוהב פרוסות לחם כמעט עם שום דבר? חביתה, קציצות ירק, ביצים, גבינה בולגרית מתקבלים בברכה, אבל זה לא מספיק. חשבתי על פשטידות, אבל כל פעם שניסיתי להכין פשטידה יצא לי אסון טבע ממש. אשמח לעצותיכם.

מירבלי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gifלאיזה סוג של פשטידות

את רוצה מתכון
חלבי
בשרי
צמחוני
יש פה המון מתכונים מוצלחים ומנוסים אימרי מה הכיוון ונשמח לעזור

אילונה2

New member
הי, מירבלי

טוב לדעת שאני לא היחידה שיושבת מול המחשב ב- 2:00 בלילה במקום להיות מתחת לפוך. חשבתי על פשטידות חלביות / צמחוניות.

ANNABELL

New member
בוקר טוב לכולם ויום טוב ../images/Emo186.gif../images/Emo183.gif

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

תפרטי אולי איזה פשטידות מענינות אותך ונשתדל לעזור לך.

אילונה2

New member
בוקר טוב!

איזה כיף להיות בבית כשבחוץ משתולל הגשם! הפשטידות שמעניינות אותי: כל מה שקשור בפטריות, גבינות, כרובית, תפו"ח. כמה שפחות בצל, סלרי וכרישה. המשך יום טוב ויבש

קישלורן

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני לא מומחית בפשטידות ואני רואה שיש הרבה עזרה בכיוון הזה. אם הוא או שניהם גם יחד לא אוכלים לחם - מה לגבי פחמימות אחרות, כגון פסטה? רוב הילדים אוהבים. אם אני אחשוב על משהו אני אוסיף בהמשך.

אילונה2

New member
היי

אין להם בעיה בפסטה, אבל הבעיה היא בארוחות בוקר וערב, ז"א דברים קלים.

נופר א

New member
../images/Emo4.gifגם לי יש את אותה הבעיה../images/Emo7.gif

הבת שלי בסוף החודש תהיה בת שנתיים, וגם היא לא אוכלת לחם ולא לחמניות אז מרוב ייאוש אני נותנת לה כל מיני דברים מוזרים העיקר שתאכל משהו ותכניס לפה שלה,והדברים הם בייגלה יבשים קטנים כאלו,או קרקים עגולים או משולשים עם השומשום,ואני מפזרת לה את הקוטג' על הצלחת וגם גבינה צהובה וירקות ,והיא משחקת ומחרבשת וזורקת לכלב חלק מכל זה, אבל אוכלת גם חלק מכל הבלגן, פשטידות היא לא מוכנה לטעום אפילו. הייתי אפילו אצל דיאטנית של מכבי והיא אמרה שאני נותנת לה יותר מידיי דברים,לתת לה דבר אחד ולהשאיר לה אותו עד שתאכל אם לא אז לא ,ניסיתי וזה לא הלך בכלל. היא אוכלת פנקייק שאני מכינה עם שמנת חמוצה וביצים, בואיקוס שיש ביצים וגבינות בפנים,ורק כאלו קשקושים.

למעלה