שלום לכולם ונעים מאוד-צעד ראשון

יפמוש

New member
שלום לכולם ונעים מאוד-צעד ראשון

כצעד ראשון בעולם הדוכנים, אשמח לקבל טיפים ומידע שיכול להאיר לי את הנושא. אני מכינה ריבות בוטיק בביתי ועוד, גרה בר"ג. היכן כדאי, האם כדאי לחבור לשותף לדוכן, היש צורך באישורים כלשהם וכל דבר שיכול לעזור. ימבה תודות.
 

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo245.gifשלום לך,

לא פשוט, את נכנסת לתחום מזון, זה דורש אישורי משרד הבריאות, התנאים קשים, יש דרישות רבות , האם תוכלי לעמוד בזה? על מנת לברר עליך לגשת לרשות המקומית בה את מתגוררת ולברר ברישוי עסקים, הם יתנו לך את הדרישות בהן את אמורה לעמוד. אם את יכולה לחבור לדוכן שותף שיש לו כל הנ"ל, זה מאוד יקל עליך. בהצלחה, חיה
 

יפמוש

New member
תודה חיה, על ההתייחסות ו...

למטבח ביתי רגיל, כיור, כיריים, חלון ופח בארון מתחת לחלון - יש בכלל סיכוי לקבל רישוי? האם יש עלויות לתהליך ועלויות שנתיות קבועות?
 

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifדומני שהדרישות הן מעבר למטבח ביתי רגיל

כפי שאמרתי, עליך לבדוק מה הדרישות ברשות המקומית, הם ידעו להדריך אותך. העלות השנתית לרשיון עסק היא בסביבות 250שח לעניות דעתי, צריך לבדוק ברשות המקומית. בדיקה של מהנדס מזון אם צריך זה כבר סיפור אחר. בידקי כפי שהצעתי את כל הפרטים. בהצלחה, חיה
 
למעלה