שלום לכולם וסליחה שאני קצת לא קשור....

nimrodtoav

New member
שלום לכולם וסליחה שאני קצת לא קשור....

אני באמת לא טרול.. אנחנו כמה חברים בעבודה שמשחקים ברשת שלנו דלתאפורס... עכשיו די מיצינו את המשחק ואנחנו מחפשים ריגוש חדש משהו שיאפשר לנו לירות אחד בשני ללא אנשים מבחוץ ז"א נפתח חדר פרטי כמו כן כרטיסי המסך במחשבים פה משנת 2000 בערך.... שמעתי וראיתי את הקנטריסטייק אבל אין לי מושג אך נרשמים כמה משלמים אשמח לקבל עצה או מדריך ... תודה מראש

עולה לך 20 דולר...

לשלם לי XD סתם בצחוק.. תיכנס לפה, http://baltgames.lv/v2/downloads/1 תוריד את המשחק,

עוד משהו

המשחק בחינם אם לא הבנת, לאחר שאתה במשחק אתה יכול ללחוץ על ~ [ליד הספרה 1] ואז תכתוב שמה connect 212.235.5.164:27034 ; password 511ו זה יכנס לך לסרבר, עוד הסרבר קטן שהכנסתי על המשחק עליכם לבחור בין טרוריסטים לבין שוטרים אלו הם סוגי המשחק השונים, א] קבוצה מול קבוצה צריכים להרוג את כול חברי הקבוצה השניה, ב] BOOM-פצצה, יש במשחק אזור A ואזור B [אולי גם C לפעמים] שמה על הטרורסטים להטמין פצצה ועל השוטרים לנסות לנטרל אותה, הטרור מנצח אם הפצצה מתפוצצת, השוטרים מנצחים את הם מנטרלים אותה [לאחר שהטרור שמו אותה] ואפשר לנצח על ידי חיסול הצד השני, [מנטרלים אותה בלחיצה על E] * אם עובר הזמן והטרור לא שמו פצצה, השוטרים מנצחים טכנית ב]בני ערובה, - הטרור שומרים על קבוצה של אנשים שהם בני ערובה, בעוד השוטרים אמורים להציל אותם ולקחת אותה למקום ההתחלה שלהם [לוחקים אותה בלחיצה על E והם יבואו אחריכם] אמורים לקחת את כול בני הערובה, אפשר גם להרוג אותה אבל זה מוריד לכם כסף, במידא ומישהו מת עליכם לחזור לדרך הניצחון הרגילה,פשוט להרוג את הקבוצה השניה, * אם עובר הזמן ובני הערובה לא ניצלו הטרור מנצחים טכנית, ד] זה סוג משחק די נדיר, יש לשוטרים איש מיוחד מהם ששמו VIP, הוא עם 200 שיריון, 100 חיים רגיל ואקדח פשוט[הם לא יכול לקנות דברים], המטרה של המשחק היא בתור שוטר לדאוג להעביר אותה לצד השני של המשחק, בתור טרוריסט לדאוג לחסל אותו, במידא והוא מת טרור מנצחים, שוטרים מפסידים, קונים נשקים במשחק בלחיצה על האות B לאחר שתלחצו על B יופיעו לכם 8 מספרים לקטגוריות שונות, 1-אקדחים 2-שטגנים 3-רובים קטנים 4-רובים גדולים 5-מאג כבד [נשק הכי כבד שיש] 6-תחמושות לסוגי נשקי מקטגוריות 2,3,4,5 7- תחמושות לאקדחים [קטגוריה 1] 8-אבזרים שונים [רימונים,מגנים,ועוד כמה שטויות] משחקים עם העכבר, W -קדימה A- לצד שמאל S- למטה D- לצד ימין רווח- לקפוץ Ctrl-להתכופף F1- ערכת נשק בסיסית, F2- קונה את הנשק הנשק שקניתי סיבוב קודם, Tab-תוצאות במשחק, M-לעבור צד K-לדבר [הכי מגניב XD] יש עוד הרבה אפשרויות יפות במשחק,

nimrodtoav

New member
הי חזרתי מלונדון...

הורדנו את המשחק מהאתר שהפנת אותנו אבל לאחר התקנה הוא מבקש CD KEY של איזה 16 צאו 20 מספרים אחרת הוא לא נותן להיכנס

IDAN1815

New member
תוספת למה שתותי אמר

יש לכם אפשרות לשחק בקאונטר סטרייק המקורי (עולה כסף) ויש לכם אפשרות לשחק בפרוץ שהוא בחינם. הבנתי ממך שאתה רוצה לשחק לבד עם החברים שלך, כדי לעשות את זה אתה צריך לקנות שרת משלכם ...המחירים של שרתים אם אני לא טועה נעים בין 40 ל 150 ש"ח (בהתאם לאיכות ולתוספות שבשרת ) . אתם מוזמנים לשחק איתנו אם אתם רוצים, יש לנו שרתים פרטיים ואני בטוח שתשלבו

maxtv

New member
../images/Emo45.gif

ללא ספק תשתלבו :) המלצה שלי : לא תמיד לכל החבר'ה שלכם יהיה חשק לשחק אז אתם יכולים לקנות שרת(חדר) ולסגור אותו לזמן מוגבל, ככה שתוכלו לשחק לבד וכשיימאס לכם לשחק תפתחו את החדר לקהל הרחב וככה גם אם לאחד מכם יהיה חשק לשחק הוא תמיד יוכל לעשות זאת. במידה ואתם חבר'ה מבוגרים אתם בכיף יכולים לממן שרת(חדר) שמחירו עד 150 ש"ח לחודש, במחיר הזה תוכלו לקנות את השרת הכי טוב שיש :). בהצלחה

GeneratioNa

New member
איזה 150

150 אם אתה רוצה 30 איש אנערף שרת טוב של 16 איש עולה 80 שרת טוב של 14 איש עולה 70

section51 co il

New member
תלוי בתוספות ../images/Emo41.gif

בקלות אפשר להגיע ל 100 + ושרת של 30 איש עולה קרוב ל 200 שח לא כולל כלום...

section51 co il

New member
קונטר סטרייק זה באמת תחליף מעולה ../images/Emo13.gif

גם יותר מאתגר , ופה בקהילה הזו אנחנו לוקחים את המשחק למלא כיוונים חדשים , יש לנו טורנירים ועוד מלא דברים שאנחנו מוסיפים מעדכנים כול הזמן , זה סרטון הדרכה שעשית בזמנו מראה לכם את הבסיס שצריך כדי להתחיל לשחק וגם מאפר לכם לראות איך המשחק נראה , http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1740192 בכל מקרה אתה והחברים שלך מוזמנים להיות חלק מהקהילה הנפלאה שלנו ואם יש לכם איזה שאלה אתם יוכלים לרשום אותה פה אנשים פה תמיד מוכנים לעזור
כתובת האתר שלנו:http://section51.co.il/

המחשבים אצלכם ברשת לא?

אם כן אתם גם לא צריכים לקנות סרבר אתה יכול לפתוח new game לפתוח משחק לבדוק מה האי פי של המחשב שלך ולתת אותו לחברים שלך שיכנסו..וזה חינם

MarcoCohen

New member
אחי עצה שלי תישאר בדלתא פורס

כמה שקונטר פצצה אין על דלתא פורס זה המשחק במיוחד ברשת

MarcoCohen

New member
טעות תיקון כותרת***

אחי מוזר שנמאס לך מדלתא פורס והתוכן חח: כמה שקונטר פצצה אין על דלתא פורס זה המשחק(בה' הידיעה) במיוחד ברשת

XXXaviramXXX

New member
אתה יכול לשחק באנריל הראשון

אבל אם ממש בא לך כיף לך על דיוק נוקאם

למעלה