שלום לכולם וערב טוב!!

Nolly

New member
שלום לכולם וערב טוב!!

אני צריכה מתכון לעוגה מהירה וקלה עם חומרים שיש בבית... רציתי להפתיע מישהו ונראה לי מי שבטח תהיה יותר מופתעת זו אני. תרחמו עליי, אני לא נמצאת ליד התנור הרבה.. :) תודה רבה לכולם!

sher019

New member
עוגה קרה בקלי-קלות,וללא אפייה,,,

עוגת ביסקוויטים קרה וטעימה, ללא אפייה: ביסקוויטים " פתי- בר " בחבילה גדולה - לטבול כל בסקוויט 3 שניות בכוס נס- קפה ממותק , (להכין נס-קפה כמו ששותים), ולהניח את הביסקוויטים זה ליד זה,בשורות צפופות). להכניס לקערה ולהקציף ביחד את החומרים הבאים: 2 חבילות אינסטנט- פודינג בטעם וניל , כוס ושלושת-רבעי חלב, 2 שמנות מתוקות - שמנות 3 כפות סוכר הכנת ציפוי לשכבות ולמעלה מכינים מ- 1 שמנת מתוקה -מחממים בסיר קטן על האש , עד שהשמנת מתחילה לרתוח, ומכבים את האש, להוסיף לשמנת החמה , 200 גרם שוקולד מריר , (לשבור לקוביות), + ולערבב עד לקבלת קרם שוקולד אחיד. בתוך תבנית ,מסדרים שכבת ביסקוויטים שנטבלו בקפה, לצקת מעליהם את הקרם של פודינג -הוניל, לטבול עוד ביסקויטים בנס- קפה, ולהניח אותם מעל הפודינג שבתבנית, לשכבה נוספת, ולצקת מעליה את קרם השוקולד, ושוב לסדר שכבת ביסקויטים טבולים בנס-קפה, ומעל לצקת שכבת פודינג, ושוב קרם שוקולד, השכבה העליונה שתהיה פודינג - וניל, ומעל שוקולד מגורר. להכין בערב מראש, ולשמור כל הלילה במקרר מכוסה בניילון נצמד. ולמחרת יש עוגה נפלאה קרה וללא אפייה , טעימה מאוד מאוד, תכיני ותהני. **********************************************************************

למעלה