שלום לכולם וערב טוב

free man1

New member
שלום לכולם וערב טוב

אני יתחיל בתקציר על מה ולמה אני כאן . שמי מוטי יש לי אח בן 21 ששמו דניאל . אנחנו חיפאים ודניאל חיי איתי בדירה והתגלה כחולה בטרשת נפוצה ליפני כ 8 חודשים. נכון להיום מטופל ע"י ד"ר מילר בבית החולים כרמל בחיפה. לאחרונה אחי קיבל התקף אשר פגע בעין שמאל וזה לאחר מ"ס התקפים אשר פגעו במקומות שונים כמו רגל שמאל יד שמאל איבוד שיווי משקל כאבי גב קשים סחרחורות ושאר התופעות של המחלה. שאלתי היא כמה זמן יכול להמשך ההתקף? ומה ההשלכות לאחר סיום ההתקף? נכון להיום הוא לא רואה טוב רב שעות היום בעין שמאל ישנן פעמים בהם הוא רואה טוב בשעות הבוקר ולאחר מכן כמעט ובכלל לא, וישנם ימים שהוא רואה טוב כל היום, שאני אומר רואה טוב זה לא 6/6 אלה רואה . אשמח לקבל תשובות או דוגמאות של מקרים שונים וההשלכות שלהם למרות שאני מודע לכך שכל מקרה לגופו של עיניין. אך לפחות זה יעזור בדבר מה. בתודה מוטי .

תגובה

משך התקף בדרך כלל מס שבועות (הטווח הרחב מיום אחד ועד מס' חודשים). חלק מההתקפים חולפים ללא שארית ובחלק המצב אינו חוזר לקדמותו, כך שנגרם נזק שאינו הפיך. במחלה נגרמות צלקות במע' העצבים ולעיתים ביטויים אצל החולה יכולה להשתנות לטובה ולרעה באופן שאתה מתאר כתוצאה מסיבות שונות כמו טמפרטורה, עייפות חשיפה לוירוסים ועוד.

למעלה