שלום לכולם ושאלה

flowers1

New member
שלום לכולם ושאלה

איך אני מדביקה מסביב לעוגה על הדפנות את השקדים השבורים או משהו אחר עם קרם אבל אני לא יודעת איך תודה
 

אודיG

New member
על העוגה להיות יציבה

יש להחזיק את העוגה בתחתיתה עם היד כשהאצבעות מפוסקות לרווחה לכן חשוב שהעוגה תהייה יציבה ולא תתפרק. אני מסתכנת כך רק עם עוגה קפואה שאותה אני צריכה לקשט. שימי מגש או כלי רחב לאיסוף עודפי השקדים למיניהם, על המשטח שעליו תעבדי עם היד הפנויה, קחי חופן מהשקדים ותדביקי אותם לקרם המצפה את דפנות העוגה (כל כף היד, על צידי העוגה). העודפים יפלו על המגש ויחכו לשימוש חוזר. בהצלחה
 
למעלה