שלום לכולם, ושאלה

KOOKI10

New member
שלום לכולם, ושאלה

אולי קצת בנאלית, אבל חשוב לי לדעת מתי התחיל הפרק אתמול, כי ב-2 העיתונים:מעריב וידיעות היה כתוב שיתחיל ב-23 וכשהדלקתי את הטלויזיה הם היו כבר באמצע התכנית. מדוע העיתון לא דייק?? הטעית הציבור !!! לא להאמין לעיתון!!!!! אני גם מבקשת מאוד אם מישהו יכול לספר לי מה היה בהתחלה עד שהתחלתי לראות : ראיתי את הסצנה שהבחורה היתה חולה והרופאים טיפלו בה. ניסיתי לקרוא את התקציר אבל לא כ"כ הבנתי. מחכה לתשובה = עדיף מהירה. תודה מראש על היחס ועל ההתייחסות

david1776

New member
שימי לב

אם יש לך ממיר דיגיטלי (אלא מה) עקבי אחרי השינויים בלוח השידורים, ובכל מקרה בואי כמה דקות לפני. בערוץ 2 (בניגוד לערוצי הכבלים/לויין) אי אפשר לדעת מתי ישודר הפרק באמת.

RenanaD

New member
אין לך מה לכעוס על העיתונים, ../images/Emo131.gif

לא היתה להם שום כוונה לעשות לך דווקא. מדינת ישראל נמצאת עכשיו בתקופה עמוסה וקשה, ושידורי הטלוויזיה מושפעים מכך ישירות. עורכי העיתונים קיבלו ביום חמישי את לוחות זמני השידור שנקבעו עד לאותו יום, והרבה השתנה מיום חמישי עד אתמול. אין מה לעשות נגד זה חוץ מלעקוב אחרי השידורים והפרומואים באופן פרטי. אני מצטערת שפספסת את תחילת הפרק, אבל זה מה שקרה ואת הזמן אי אפשר להחזיר. בכל אופן, תמיד אפשר להשלים את מה שהחסרת! העונה הראשונה הופצה להשכרה ב-DVD כך שניתן לשכור את הפרק הספציפי שהפסדת. הנה תקציר לפרק, כבקשתך
מקווה שעזרתי

למעלה