שלום לכולם, ושאלת הערב שלי היאא

אופה3

New member
שלום לכולם, ושאלת הערב שלי היאא

כמה רכבים יש לכם בבית, ופלאפונים. ומה אתם עושים אם שיחות שקשורות לעבודה שאתם חוזרים הביתה. אצלנו למשל: לי יש רכב פרטי, ובעלי קנה לי דייהטסו שתגיע אליי עוד שבועיים ולו יש רנו אקספרס מהעבודה לי יש את הפלאפון האישי שלי, וגם לבעלי , מה גם שזה נהפך, לטלפון של העבודה. אצלי אם יש שיחות אחרי העבודה, רק במקרה חירום, אצל בעלולי, הבעל בית שלו יכול לשגע אותו לפעמים גם עד עשר בלילה, וזה מעצבן. ואתם, איך אצלכם: שיהיה שבוע טוב, האופה

נופר30

New member
אצלנו

2 מכוניות אחת שלי ואחת שלו מעבודה 2 פלאפונים + מריס לעיתים נדירות מטרידים אותו מהעבודה אבל גם ככה הוא מגיע מאוחר

אביבית1

New member
לנו יש רק..

אוטו אחד שזה המונית והיא כמו רכב פרטי בשבילנו ואני לא יכולה לנהוג עליה כי צריך רישיון מיוחד למונית אוףףףףףףףף. לי יש פלאפון אישי, לבעלי יש 2 פלאפונים ושם ברוך השם השיחות חוגגות, אפילו היה חוצפן אחד שהתקשר ב-2 בלילה.

fila

New member
..............

לנו יש שני רכבים. ושני פלאפונים פרטיים לו יש גם מירס מהעבודה. בעקרון לא מטרידים אותנו מהעבודה, אליו בד"כ מתקשרים בערב להודיע סידור עבודה אבל לא יותר מזה...

מאי26

New member
לי יש רכב משלי, לארז יש רכב מהצבא

שלצערי יועזב בקרוב, עם יציאתו המתוכננת לשנת לימודים. לי יש פלאפון משלי, ולארז יש גם, וחוץ מזה פלאפון צבאי. וחוץ מזה מטרידים - לפחות אותי - לא מעט בשיחות מהעבודה. אני סניגורית בצבא ויש לנו תורנויות יעוץ לנחקרים, ומשום מה מוצאים שעות מאוד אקזוטיות לחקירות האלה... את ארז גם מטרידים מדי פעם אבל פחות.

nikit1

New member
אצלינו...

יש את הרכב של הצבא והרכב הפרטי שכרגע הושאל לגיסי ושלושה פלאפונים- אחד שלי ושתיים שלו (הפרטי והצבאי). אנחנו מאד סובלים משיחות מהצבא בכל שעות היממה, אבל אין הרבה מה לעשות נגד זה- משתדלים לסבול בשקט...

Ronnie*

New member
מסתפקים ברכב אחד

וגם הוא לא שלנו, אלא מהעבודה של אורי, אבל אני לוקחת אותו לפעמים. לי יש טלפון סלולרי, ולאורי יש כמה מהעבודה, כי הוא עובד בחברת סלולר... אותי לא מטרידים אחרי שעות העבודה. אותו לפעמים כן.

סיגל2

New member
לנו יש רכב אחד מהעבודה של אילן

ושני פלאפונים שבדרך כלל לא מטרידים אותנו אחרי שעות העבודה.

jess ועוד

New member
אנחנו עם רכב עבודה של בעלי

הוא עם פלאפון עבודה שיכול לצלצל עד 12 בלילה ... אם כי הם משתדלים שלא ואצלי הטלפון לא מצלצל מספיק לטעמי....

רחלילי

New member
לנו יש 8 מכוניות

באוסף של ביצי קינדר. וגם לחתולים יש מכונית פרטית עם שלט לכל אחד.

אתי@

New member
לנו

יש רכב אחד מהעבודה של רונן, אבל אין בעיה שאני אנהג בו, ככה שלפעמים אני לוקחת אותו לעבודה בימים שרונן לומד. וחוץ מזה רונן לוקח אותי לעבודה כמעט כל יום, ובימים שאני מסיימת ממש מאוחר אז הוא גם מחזיר אותי, המתוק...
יש לנו 2 אורנג´ים בבית, ולשמחתי מטרידים אותנו מעט מאוד בטלפון. הבוס שלי לפעמים מחליט ללכת לעבודה בשבת בערב
ואז הוא תמיד מתקשר, אבל זה לא נורא...

תוכי

New member
../images/Emo13.gif.........

לנו יש רכב אחד שברגע שאני מסיימת את הלימודים הוא ימכר ופלאפון אחד לי כי הבעל שלי שונא פלאפונים בטלפון בבית מתקשרים רק המשפחה של בעלי ובפלאפון כל מי שמחפש אותי

rinutza

New member
לנו יש 2 רכבים - אחד שלו ואחד שלי

שניהם מהעבודה. ו-2 פלאפונים: שלי פרטי ושל אילן מהעבודה. אותי מטרידים לפעמים אבל לא יותר מידי, את אילן מטרידים יותר - בעיקר שיחות מחו"ל.

kisses

New member
בוקר אור ../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

לנו יש רכב אחד כי בעלי נוסע לעבודה ברכבת. ושלושה פלאפונים אחד שלי, אחד שלו ואחד שהוא קיבל מהעבודה ותמיד הטרידים אותו בזה.

למעלה