שלום לכולם ושבוע טוב- משימת בר מצווה ליתום!!

מאמאסאן

New member
שלום לכולם ושבוע טוב- משימת בר מצווה ליתום!!

בחודש יוני, ימלאו 13 לנער, אחד מארבעת האחים היתומים שבטיפולי. כאמור אין הורים, יש אחות בוגרת בעלת משפחה עם בעיות משלה שהיא האפוטרופוס ואחות בת 20 שסיימה לפני חודש שרות לאומי, והיום מתחילה לעבוד במפעל. יש עוד אחות בת 15 אח בן 17. הם מקסימים, מדהימים, המשפחה מתפקדת, אבל יש כמובן בעיות כלכליות. עם האופי האתיופי הענו, ועם רגישות היתר, הם לא דורשים כלום, אבל מקבלים בשמחה כל עזרה. ביוני ימלאו 13 לצעיר הילדים, אני כל כך רוצה להכין לו בר מצווה, זה ממש חלום עבורו לא יודעת אפילו אייך להתחיל. הם וגם אני מתגוררים בקריות, יש מצב לעזרה ליעוץ וכו כל הצעה תתקבל בשמחה, וכמובן גם כל עזרה שנזכה למצוות מאמאסאן

צריך לחשוב תחילה על אופי הארוע

שרוצים לעשות ומשם להתקדם. אם רוצים מסיבת כתה + משפחה אז צריך לחפש איזה אולם מתנ"ס או מועדון ביישוב בתרומה או במחיר סימלי. יש להחליט האם רוצים די ג'יי או לא... אוכל (בודאי שכן), מתנות לילד (בוודאי שכן), הפתעות לחברים (בודאי שכן באם מדובר בכיתה/חברים/השכבה)...צלם? האם יש במקום כסאות ושולחנות על מה חשבת? בכמה ילדים/מבוגרים מדובר? אשמח לעזור ב-

מאמאסאן יקרה, תנסי גם במועצה הדתית אצלכם

בס"ד אני יודעת מהנסיון של השכנה שלי שהמועצה הדתית עוזרת בעניין בר מצווה, לדרשה, תפילין וציצית כולל סידור וכו', וגם חליפת בר מצווה, כולל בחור ישיבה שמלמד את הבר מצווה את הדרשה, אילו הדברים הכי חשובים ובסיסים לפני האירוע שתחגגו, ואולי יש אפשרות במועצה לעזור לכם גם באירגון מסיבה תבדקי. אבל בעניין פרטי הקודש שהזכרתי מעלה הם בודאי שעוזרים. שיהיה מזל טוב, ורק בשמחות, אמן!!!

נירה63

New member
מאמאסאן יקרה , מכירה את המשפחה ובשמחה

נתארגן לאירוע. מסכימה מאוד עם הדג של נועה, שיש לחשוב על אופי האירוע, חשבי שאלי וכתבי מה הוחלט ואנחנו נתארגן ביחד לעזרת המשפחה והילד. כמובן שאת מוזמנת להתקשר אלי או אל נעמי ו...קדימה לעבודה.

מאמאסאן

New member
בקשר לבר מצווה

התקשרתי לויצ"ו מוצקין, הם הבטיחו לסייע ככל יכולתם אעדכן אתכם בהמשך תודה על ההענות

מוכנה לעזור במה שאוכל

אם צריך בישולים (טבחית כרגע מובטלת המסעדה ניסגרה)גרה בנהריה מה שצריכה באירגון גם אני עשיתי לילד בר מצוה לפני שנתיים 0525383662

ערב טוב לך מאמאסאן

יש אצלכם בוודאי ``בית חבד``. אם כן הם מאוד ישמחו לעזור עד כמה שהם יכולים ואפילו יותר. בהצלחה :)

אני רוצה לחשוב על משהו מקורי אז...

בע"ה תני לי או תן לי קצת זמן מאמאסאן. אני יכולה אם אני כל כך רוצה יש איזה זמר שהילד אוהב במיוחד? אולי תוכנית טלויזיה ? להביא לו זמר שהוא אוהב ומעריץ? אולי ניתרם כל אחד שיש לו מעט וניקנה לו מתנה? גם אני מהקריות. מביאליק. גם כן נזקקת כרגע אבל מטוב ליבי אני יכולה גם לעזור אם אני רוצה בקצת שיש לי שאפשר עם הזמן עד יוני זה עוד מלא זמן. שיהיה לו במצב טוב. אני מבטיחה לברר לך על זה אמן וזה יצא לפועל אמן!! לילה טוב

מאמאסאן -נתחיל מהתחלה,,,

הוא יעלה לתורה? יש מי שילמד אותו? באיזה בית כנסת? מה החלום של הילד לגבי הברמיצווה שלו? הלא רוצים לשמח אותו. אז לפי סדר: רק עם משפחה? עם חברים? מסיבה? טיול? וכן הלאה, ואני כאן בשבילך וכדרך אגב: ביוני שעבר עזרנו בן זוגי ואני לעשות ברמצווה ל-18 ילדים מפנימיה של הרווחה בכותל ביוני הזה אהיה מגויסת שם שוב וזה רק יוכל לעזור גם לברמצווה הזו. להשתמע נעמי.

נעמי ונירה אני פשוט מאוהבת בפורום הזה

כמה נתינה כמה אהבה אני פשוט מוטרפת מכם - איזה כייף עושים לי חשק רק להמשיך ולעזור לכל אדם שצריך

תיקי-מצוין!../images/Emo24.gif

פשוט תשארי כאן "כף וחשק לעזור לכל אדם" זה המקום המתאים, ובאמת מקסים גם אותי לראות איך אנשים מתגיסים עבור אחרים כשלעיתים הם בכלל לא יודעים מי האדם מאחורי הניק אבל זה כל הקסם-כי אדם הוא אדם נעמי.

למעלה