שלום לכולם ושבוע טוב

bigjack

New member
שלום לכולם ושבוע טוב

ראיתי שכולם 'משוויצים' היצירות אז גם לי בא. אני אוהב לבנות בעץ (ובהזדמנות אצלם ואשלח כי אין לי דיגיטלית עדיין)להקים גינות לחברים ומשפחה, ועקב אהבתי לבעלי חיים אז גם כלובים לציפורים ובריכות דגים . אני מצרף תמונה של בריכת דגים שבניתי לבן משפחה בגינה שעשיתי לו לפני שנה בהוד השרון. הפורום על הכיפק. צחי

bigjack

New member
ותמונה של הבריכה......

בחצר שלי שבניתי לפני כשש שנים וברקע רואים גם את כלוב התעופה של התוכים.

psa

New member
צחי ,מאוד אוהבת את הברכות האלה.

תוכל להסביר איך יצרת את הברכה הראשונה?(מוגזם מצידי???) משהו משהו.

bigjack

New member
הבריכה הראשונה מאד קלה.....

קניתי בריכה לילדים מפלסטיק (150 שח') והשקעתי אותה באדמה. ציפיתי את המגלשה שלה בחלוקי נחל בעזרת סיליקון שקוף. ובניתי מסביב עם מלט לבן וחול שביל מחלוקים גדולים יותר למניעת כניסת חול. את הכד הדבקתי גם עם סיליקון. וחיברתי משאבה חיצונית של אקווריום כשצינור היציאה של המים נכנס לכד מאחור ויוצר זרימת מים כמו במפל וגם מסנן את המים. אחפש גם מאמר שכתבתי פעם בפורום בעלי חיים ואצרף אותו. צחי

bigjack

New member
בניית בריכות נוי

מצורף מאמר עם הוראות בסיסיות לבניית בריכות נוי בחצר או בגג. צחי

psa

New member
צחי,תודה רבה רבה.

אגב, באמת בלי חיות איך אפשר לחיות....אי אפשר....

משהוא מרענן../images/Emo19.gif שמח לראות גם דברים אחרים,יפה מאוד. מזכיר לי ברכה שניסיתי לעשות בעבר, אבל אחרי שהחתולים "דגו" את הדגים ,ולא רציתי לעשות רשת .פרקתי את הכל. מודה לך בשם הפורום על המאמר. יפורסם ברשותך קבוע במאמרים.

psa

New member
יאווו ,מקסים ,כמה קל ...תודה רבה../images/Emo20.gif

פעם אצור אחת כזאת. רק מה, מים לא ישארו שם...חתוליי יהנו מבר חופשי בימי הקיץ החמים...:O))) אגב, איך התחזוקה ?מה עושים נגד ירוקת ,יתושים וכד'?

bigjack

New member
תחזוקה קלה

לבריכה שלי יש פילטר מקופסת פלסטיק גדולה עם שכבות סינון כמו באקווריום והסינון גם מונע את הירוקת. יתושים אין כי זה מים זורמים והדגים אוכלים את הזחלים (אם יש). ובקשר לחתולים אז אין בכלל בעיה כי לי יש שתיים ושתי כלבות והמים מספיקים לכולן. צחי

psa

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif צחי ,אחלה ותודה על הכל.

uti

New member
עשית לי חשק גם לבריכה כזו.....

...עכשיו אני רק צריכה למצוא חצר

למעלה