שלום לכולם ושבוע טוב

סטארי1

New member
שלום לכולם ושבוע טוב

חזרתי אחרי הפוגה קלה. אני יוצאת לשוטט קצת בהודעות של סופהשבוע

סטארי1

New member
תודה, בננות! היה שבוע עמוס..

לא זוכרת מה היה הדבר האחרון שעידכנתי, אבל זה מה שהספקנו: טבעת נישואים (רק לי, בנתיים, אבל זה ממילא היה החלק הקשה), בגדים ונעליים לחתן, נעליים בשבילי (קניתי בסוף סנדלים בצבע תכלת, קצת מנצנצות כאלה), שרשרת לחתונה (היה קשה, אבל בסוף מצאתי בדיוק מה שרציתי: משהו צבעוני צבעוני ומיוחד. יותר יפה ופחות נפוץ ממיכל נגרין ודומיה). מה עוד? קנינו ספה (בצבע אדום), וגם פמוטים (מתנה מאמא שלו, 2600 ש"ח :( ), שלחנו כמעט את כל ההזמנות (וקיבלנו טונות מחמאות) ו..זהו. מחר יש לי תסרוקת נסיון במספרה של מלון רמת-רחל (שבגן שלו אנחנו מתחתנים) וגם מדידה נוספת של השמלה. עוד לא החלטתי מה לעשות עם צבע ההינומה- לבן או תכלת? כנראה שלא תהיה ברירה אלא להחליט מחר.. זהו. ניתן לכם לנשום קצת

סטארי1

New member
בנחלת שבעה, בירושלים

מצחיק, נכנסתי סתם לאיזה חנות מתנות (יש מיליון כאלה בנחלת שבעה), ראיתי, מדדתי ולקחתי. עיצבה אותה אחת בשם אילה בר, והמחיר: 480 ש"ח. היא ממש יפהפיה. אני ממש לא סובלת שרשראות, אבל נראה לי שאת זו אני אנצל גם אחרי החתונה.. והיתה לי גם בעיונת, רציתי במקור צמיד לרגל וטבעת לרגל שיתאימו לשרשרת ולא היו (בחנות אמרו לי גם שהמעצבת לא תסכים להכין לי במיוחד). אז נראה מה עושים עם זה..

סטארי1

New member
ואגב, אמארו פתחו חנות בירושלים

תכשיטים לא רעים בכלל (יש פרסומת במתחתנים או משהו לחנות בדיזינגוף). אז עכשיו יש חנות גם בעמק רפאים (המושבה הגרמנית) ירושלים

שרונס

New member
סטארי, אני עונה לך כאן כי אני לא

מוצאת את ההודעה על רמת רחל. קודם כל, נעים מאוד, יש לך שם יפה! אני שרון (כצפוי) ובן זוגי הוא ודים. באמת יצאנו עם כאב ראש מהפגישה עם שרל, אך גם מחייכים וזה מה שחשוב. יש לנו עוד שתי פגישות איתו לטעימות, אחת השבוע ביום חמישי ואחת בשבוע הבא ביום שני. האם תהיו שם במקרה?... וגם כל הכבוד על ההספק! הדברים הקטנים האלו הם המעיקים ביותר, נכון? שרון.

למעלה