שלום לכולם ..ושבת שלום

שלום לכולם ..ושבת שלום

כן ...לפעמים אני נכנס לפורום ומתלהב מהיצירה והמשתתפים הנוספים ,החדשים והישנים ,ואני מעלה חיוך וחושב לעצמי "איזה יופי שיש תרבות והיא פורחת ומניבה פרי יפה .....כל הכבוד אני גם יודע שאני מפסיד כשאני לא משתתף איתכם בחוויות הנהדרות של ,עשייה ויעוץ ...וזאת חוסר זמן .... בובונאי ...DJ..וכו ....ולישון ...אני משתף אתכם בכתבה שיצאה ביום שישי האחרון ...להראות לכם שיש גם באילת ....תיאטרון ועשיה ושמירה על הגחלת של עולם הבובות .... בקרוב בע"ה אשתף אתכם בתוכנית ...בבניה חדשה שלי . סוף שבוע נעים לכולכם והמון אהבה אופיר

שלום אופיר,מה שלומך?

לא ידעתי שאתה D.J .......סחטיין עליך.....יש לי דיבור איתך בהקשר ...תוכל לשלוח אליי במסר את הטלפןו??? ברוך שובך אלינו ובהצלחה דבי

ברוך השב אלינו אופיר ../images/Emo140.gif

שמח לשמוע שלמרות החוסר בזמן אתה עוקב אחרינו ו " מציץ " לנו מדי פעם בשם הפורום, החברים והחברות וכמובן בשמי - המון תודות על המחמאות
מאווווווד רציתי לקרוא את הכתבה עלייך אבל משום מה הקישור לא עובד
תוכל לנסות להעלות אותו שוב
מבין לחלוטין ומזדהה עם הבעייה בחוסר הזמן ( זו גם הסיבה שלמרות שמיום שישי אני רוצה לכתוב לך, לא מצאתי את הזמן עד עכשיו וכמו שאתה רואה השעה כרגע די מאוחרת ) למרות זאת אני ואנחנו נשמח לשמוע ממך קצת יותר כדי שלא אתה תפסיד את ההשתתפות בפעילות הפורום וגם אנחנו לא נפסיד את מה שאנחנו יכולים לקבל ממך ומנסיונך
מחכים לשמוע גם על התוכנית החדשה שלך שנמצאת בבניה אז אל תעלם לנו אה?!

למעלה