שלום לכולם ושנה טובה

eXtreme2002

New member
שלום לכולם ושנה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מאוד מאוד חדש בכל הקטע עם הלינוקס ולפי מאמרים שקראתי ורוב ההודעות שלכם פה
החלטתי (לכבוד השנה החדשה
) להתקין לינוקס על המחשב שלי
שאלתי היא: איזו הפצה הכי טובה\יציבה\נוחה
אשמח אם תמליצו לי גם על כל מיני תוכניות ללינוקס, אתרים וכל מה שעולה על ראשכם ואתם מוכנים לעזור (ואני מאמין שכן
) בברכת שנה מוצלחת,
ידן

Rul3R

New member
שנה טובה

דבר ראשון, מזל טוב. אם קראת פה את רוב ההודעות אני בטוח שכבר שמת לב שיש פה איזה מועדון מעריציי מנדרייק קטן, אני אישית לא השתמשתי בהפצה הזאת, אבל לפי מה שראיתי וקראתי היא מאוד נוחה למתחילים וגם בקטע של העברית, מההתקנה וגם בתפעול. עוד הפצה שאומרים שהיא טובה למתחילים היא רדהאט שגם לה יש התקנה נוחה מאוד וקהל מעריצים רחב ואתר עם הרבה מידע ועזרה. אני לא יודע בקשר ליציבות, אבל אם עד עכשיו השתמשת בווינדוס, אז אתה בטוח תרגיש בהבדל. בקשר לאתרים, אני ממליץ לך לבקר באתרים האלה: freshmeat.net www.linux.org.il www.linuxisrael.co.il www.linuxapps.com www.linuxnewbie.org www.guides.co.il/linux.php members.iol.co.il/Tux www.redhat.com www.linux-mandrake.com/en linux.tucows.com/index.html www.kde.org/il www.gnome.org sourceforge.net www.linuxdoc.org בכל אחד מהאתרים האלו תוכל למצוא מידע מעניין, תוכנות שימושיות וגם קישורים לאתרים אחרים ככה שאני בטוח שכבר תמצא את מה שאתה מחפש, אם לא תמצא, תמיד יש מנועי חיפוש ופורמים כמו זה לעזור לך. לפני ההתקנה אני מציע לך לבדוק שכל החומרה שלך "תואמת" לינוקס, זה יכול לחסוך כאב ראש אחרכך. בהצלחה.

למעלה