שלום לכולם ותגלית

ניניה

New member
שלום לכולם ותגלית ../images/Emo124.gif ../images/Emo124.gif

הנה חזרתי לשוטט בפורום אחרי העדרות של 3 ימים עקב מעבר דירה. אני מוכרחה להגיד שמי שרוצה להוציא הרבה אנרגיה שיעבור דירה - כל הסחיבות האלה במדרגות פשוט הרגו אותי ובסוף היום התמוטטתי וגם אם היתה פורצת שריפה לא היו מצליחים לגרד אותי מהמיטה! עם כל ההליכות שלי לא הייתי כל כך עייפה כמו בסוף השבוע הזה. ולתגלית : היום דיברתי עם מישהי בעבודה והיא אמרה שהיר רוצה לעשות עוגיות קורנפלקס עם שוקולד אמיתי (לא קקאו או שוקולית), ופתאום זה היכה בי - לא אכלתי שוקולד כבר איזה חודשיים פלוס(!!!) ואפילו לא שמתי לב! הייתי ממש גאה בעצמי כי לא חשבתי שאני אגיע למצב כזה שממתקים לא יחסרו לי כמו שהייתי מצפה. אפשר לסמן וי על היום.אני מרשה לעצמי את עיטור היכולת.
חח.... ניניה

firte

New member
היי נינה../images/Emo140.gif

איזה כיף שאת מצליחה להתגבר על המכשול שקוראים לו שוקולד. אני אישית,מרשה לעצמי לאכול קובייה-שניים ביום (שוקלד לייט-אורירי כזה) זה לא נורא בכלל והכי חשוב זה טוב לנשמה. נכון זה כיף להסתכל בסוף היום ולהגיד- הצלחתי!!!!! תצעקי את זה (אבל לא להפחיד את השכנים) בשבילי כל יום ,הוא יום חדש וכל יום אני מתמודדת מחדש. היום גם אני הצלחתי רק צריכה להוריד נישנושים לא מסודרים(לא ככ נורא,2 מישמישים,פה ושם אגוז מלך) בהצלחה בהמשך אפי

ניניה

New member
תודה אפי

יש לי רק 2 גישות לשוקולד: 1. לאכול בלי הכרה ובלי שליטה 2. לא לאכול בכלל את יודעת, לפעמים גישת השחור-לבן כן מתאימה כי פשוט אני יודעת עם איזה דברים אני מאבדת שליטה ועוזר לי אם אני פשוט נמנעת. גם לחם כבר לא אכלתי חודשיים (אפילו לחם קל) כי ברגע שאני אקנה חבילה והיא תהיה בבית, אז גם אם אני קצת רעבה זה הדבר הראשון שאני אשלוף מהמקרר/ארון בשעה שבעצם יכולתי או להתאפק או להכין סלט. ככה אני אנשנש בלי לשים לב וזה לא רק משמין ומיותר אלא גם מהווה פתרון קל מדי וזה כיוון שגם ככה אני נוטה אליו אז אני מעדיפה לא להתגרות בגורלי כי אני מסתדרת מצויין בלי זה. גם אני כמוך משתדלת לקחת כל יום בפני עצמו ולא להסתכל יותר מדי קדימה כי האופק עדיין כל כך רחוק.... תצליחי אפי! גם אני אצליח. ניניה

ס ו ז א ן

New member
גם אני לא אכלתי שוקולד כבר שבועייןם

וחצי ובינתיים אני ממש לא מרגישה בחוסר איזו הרגשה מעולה זאת

ניניה

New member
נכון. כל הכבוד סוזאן

סוכרים כל כך מאיטים ומעייפים אותי ואני שונאת את חוסר השליטה שבהתמכרות וכניסה למעגל הזה - קמה בבוקר, רק חושבת מה תקני לאכול אחרי העבודה, קונה מלא שטויות, נמרחת בבית על הכורסא מול הטלויזיה בלי מוטיבציה ועם הרבה שנאה עצמית, דוחפת ממתקים ונשנושים עד גועל, נסחבת למיטה, ישנה רע וחולמת על מה נקנה מחר...וחוזר חלילה. אני כל כך שמחה שיצאתי מזה ואני בטוחה שהתועלת הפיזית עצומה. GO SUSAN ניניה

למעלה