שלום לכולם, ותתחדשו על הפורום...

LLLLL

New member
שלום לכולם, ותתחדשו על הפורום...

אני רוצה לבקש את עזרתכם, :] עלי להכין עבודה העוסקת באונס מההיבט החברתי. בעיון באתר "המקום" מצאתי שלל מאמרים וקישורים מעניינים. רציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על מאמרים אקדמאיים או ספרים שנוגעים לנושא (אם אתם נתקלתם בכאלה) בהם אוכל להשתמש. מעבר לזה- לדעתי "המקום" הוא יוזמה מבורכת , הנותנת תחושת ביטחון לאנשים שכל-כך זקוקים לה. המשיכו כך
ירון

הי ירון

אולי תוכל לפרט לי באיזו מסגרת אתה עושה את העבודה, על מנת שנוכל לדעת באיזה כיוון להמליץ לך. כי הרי יש הבדל בין עבודת גמר בתיכון לעבודה סמינריונית באוניברסיטה וכד´ ונמשיך משם!

LLLLL

New member
קודם כל- לירון לא ירון...

אני עושה את העבודה במסגרת עבודה של שנה א´ באוניברסיטה (בקרימינולוגיה).
ירון

התפספסה לי ה ../images/Emo131.gif ../images/Emo9.gif

טוב, לצורך עבודה כזאת, מומלץ לך לעיין בגוף מחקר מאוד גדול שעוסק בסוגיות המיגדר (gender studies). ישנם ג´ורנלים רבים שעוסקים בזה ובהחלט לא פעם שתחום הזה מחברים את השאלות החברתיות עם סוגיות של תקיפה מינית. מעבר לחיפושים במאגרים שזמינים לך וודאי בספרייה של האוניברסיטה, הנה כתובת של אתר ששם תוכל להריץ חיפושים על ג´ורנלים שמתפרסמים דרך הרשת ודרכם תוכל לשאוב רעיונות ולמצוא חומר רב. אם אתה זקוק לעזרה נוספת, אתה מוזמן להמשיך לשאול.

LLLLL

New member
תודה

רק עוד שאלה קטנה- אתה יודע אולי איפה יש חומר (לא בהכרח אקדמי) על אונס גברים? אבל גם אם אין, תודה בכל אופן.. לירון (ואני בת...)

אונס גברים

ראשית, את התשובה הקודמת קיבלת דווקא מאילנה
ולגבי חומר בנושא אונס גברים, כדאי לך לקרוא כאן. בהצלחה.

למעלה