שלום לכולם! ו

שלום לכולם! ו../images/Emo53.gif

בן זוגי ואני מחפשים מסעדה, באזור המרכז לחגוג בה את נישואינו בקרב המשפחה. מדובר על כ- 150 מוזמנים, בצהרי יום שישי. המסיבה תתקיים במרץ או ביולי. טרם החלטנו. יש המון אתרים לגני אירועים, אבל לא למסעדות. דרך אגב, לא תערך חופה באותו היום, כך שכיפת השמיים אינה הכרחית. (וגם אין חובת כשרות) אז מי מכיר, מי יודע? אנחנו ממש ממש זקוקיםלעזרה. תודה, מיה בלי א

ramihann

New member
שלום מיה בלי א

ראיתי את ההודעה שלך גם בפורום "חתונות". אני מתנצל בפני באי פורום "ביקורת מסעדות" על כך שההודעה הבאה (שהיא קצת ארוכה) לא ממש שייכת לכאן ומתאימה יותר לפורום ההוא, אבל אני מקווה שיסלחו לי. עכשיו אני קולט שאין חובת כשרות - וזה משנה את כל הסיפור. אם את מוכנה לשמוע המלצה מכל הלב, לכיוון ממש לא שגרתי, ממישהו שמדבר מנסיון - אז שמעי בקולי ולכי לכיוון של מסעדה רוסית. המסעדות הרוסיות (אצלנו בראשון לציון יש המון, אבל גם במקומות אחרים) פועלות בעיקר בימי שישי ושבת ומציעות ללקוחותיהן עיסקה שלמה בסגנון "Dinner Dance" (ארוחת ערב עם תוכנית אמנותית ומוסיקה לריקודים). התפריט אחיד (עם אפשרויות בחירה בכל אחת מהמנות), איכות האוכל בדרך כלל מעולה (החבר´ה מברית המועצות לשעבר יודעים לבלות, יודעים לאכול ובעיקר יודעים לשתות, ומי שמחפף או מפשל בנושא האוכל לא מחזיק אצלם מעמד), המשקאות טובים ובשפע ובעיסקה כלולה גם תזמורת ולפעמים אפילו תוכנית אמנותית (בדרך כלל באוריינטציה רוסית - אבל מה זה רע?) והכי חשוב - המחירים זולים באופן מפתיע. לדעתי תהיה לך בעייה להזמין אירוע ביום ו´ בצהריים, כי הם לא יהיו מוכנים לקחת אירוע לפני האירוע המרכזי שלהם ביום ו´ בערב, אבל כאן נפתחת בפניך האופציה של יום ה´ בערב, שבכל מקום אחר הוא הערב המבוקש והיקר ביותר, ואילו במסעדות הרוסיות בכלל סגור!!! אנחנו חגגנו מסיבת בר-מצווה לבננו בסוף השנה שעברה. רצינו מקום ל-70 איש בשבת בצהריים, אחרי העלייה לתורה בבית הכנסת, שירשה לנו גם להשמיע מוסיקה ללא מגבלות - ולא הצלחנו למצוא בשום אופן. כל המסעדות הפלצניות באיזור דרשו שנפנה להם את המקום עד 14:30 כי אז מתחילה העבודה של שבת בצהריים - וזה למרות שאנו סוגרים להם 70 ארוחות מלאות מובטחות מראש!!! עכשיו שימי לב - אנחנו לא רוסים אבל גם לא דתיים ולא שומרי כשרות, וכך האופציה של המסעדה הרוסית נפלה לנו ממש מן השמיים. סגרנו איתם תפריט, מוסיקה והכל בזיל הזול ונהנינו מכל רגע - וכך גם אורחינו! לפרטים על המסעדה עצמה - מסעדת "הצייד" בראשון לציון - ולפרטים נוספים, צרי איתי קשר במסרים ואשמח למסור לך את כל הפרטים. ואגב, לבאי פורום "ביקורת מסעדות" - אני ממליץ בהחלט לבקר במסעדה רוסית טובה, לא משנה איפה בארץ, אם רק לצורך ארוחה ואם לצורך בילוי ערב בסגנון שתיארתי. אני מבטיח לכם שלא תתאכזבו!

גוז

New member
הייתי מנסה גם ../images/Emo118.gif

את הבית הירוק - הייתי בשתי חתונות שם - והיה ממש נחמד. מזל טוב!

25אירית

New member
מנטה ריי

הייתי שם בחתונת שישי בצהריים (החופה נערכה בכלל בבית הורי החתן) והיה מדהים!!!! גם טעים, גם אוירה קלילה ונעימה, מוסיקה טובה ובסוף נכנסנו לים. מומלץ ביותר

טוקופיה בפאואר סנטר נס ציונה

ידוע לי שהם עורכים אירועים! האוכל טעים שם 9389333 08 לשף קוראים קובי בהצלחה שרית

דקלה 3

New member
מסעדת קרן יפו

מסעדה נחמדה מאוד ויש בה עיצוב ממש מיוחד מזל טוב דקלה

למעלה