שלום לכולם זאת ליאל

ten hengel

New member
שלום לכולם זאת ליאל

היי כולם אני רוצה להודות לכולכם שבחרתם להיות חלק מהפורום שלי.... אני מצטערת שעד עכשיו לא נכנסתי אבל עדיף מאוחר מלעולם לא. אני אשתדל להיכנס כמה שיותר... חזרתי לפני יומיים מלוס אנג'לס משתי הופעות והיה מצויין אז.. שוב תודה לכולכם אתם מוזמנים לשאול שאלות ולשלוח הודעות אני מאוד אשמח לענות בהמון אהבה Liel

ליאולו'ש מה קורה

ליאל את זוכרת אותי אני בטוחה שכן (עוד מעט יום הולדת אה ... מזל טוב ...אך תדאגי אני עוד יפתיע אותך במשהו
)אני מתה עליי ביי בה נשיקות ותכתבי שוב מקווה !!!!

ten hengel

New member
תודה שיראל

אני בשוק פה מאיך שסופרים את הימים שלי ליומולדת זה נורא מרגש בטח שאני זוכרת אותך הבטחתי לך שנישאר בקשר לא?... אז הנה הדרך שלנו לשמור עליו תודה על הכל

sisty

New member
ליאלי! ../images/Emo9.gif--->

לכל המסוקרנים והמהורהרים- זאת אכן ליאל...
אז קודם כל, אני מאוד אבל מאוד שמחה שנכנסת
ובאמת... עוד יומים את בת 15
אני לא יודעת אם הסתכלת, אבל יש לך משתמש אחר- והוא בצבע אדום, את הפרטים עליו שלחתי למייל של יודן ושל אירית...
מקווה שתהני בפורום, ב-
אביטל

ten hengel

New member
לאביטל

לא ראיתי אם יש לי משתמש בצבע אחר אחר וגם אם יש אז בטח אני לא יודעת להבדיל בו כי אני דיי חדשה בקטע הזה... אף פעם לא התכתבתי בפורומים ואגב למי שרוצה לדעת ביום ראשון יש לי ראיון ברדיו קול רגע (בצפון) אני מקווה שתוכלו לשמוע ומי שלא בטוח שזו אני אז זאת ההוכחה שלו אביטל האימייל שלנו לא טוב אז מה שרשמתי זה הכל של המנהלת שלי גם השם שרשמתי זה השם משפחה שלה...אז אם חשבת שזה מוזר אז זאת הסיבה ושוב אין לי פה חומר ולא כלום אבל ברגע שאני אהיה במשרד שלה אני אוכל לשלוח לך חומרים ותמונות בהמון אהבה Liel

sisty

New member
הבנתי!../images/Emo6.gif אני יעביר בקשה שאת --->

שאת המשתמש הזה האחראית תהפוך לאדום ואז כולם יזהו שזאת את
וחוץ מזה, להוכיח? את ממש חא צריכה
בהמון אהבה, אביטל

SloveK

New member
דרך אגב..............

היא מופיעה ברדיו בשעה 9 ברדיו קול רגע (91.5)

ליאללללל - איזה כיף שנכנסת....

אני לא יודעת אם את מכירה אותי - אני צליל (אחות של אביטל) ואולי את תזכרי אותי לפי זה ששלחת לי את היומן לבת מצווה (זוכרת??).. בכל מקרה גם אם לא תיזכרי אז ממש ממש תודה - זה היה מאוד כיף לקבל את זה וזה מאוד שימח אותי!!!!!!!

ten hengel

New member
לצליל

אני מאוד שמחה שקיבלת את הברכה שמחתי לעשות את זה! Liel

למעלה