שלום לכולם... זה בקשר לקורס..

מירב9

New member
שלום לכולם... זה בקשר לקורס..

אולי תוכלו לעזור לי... יש לי כמה שאלות: אחרי כמה נקודות שאספתי ממשרד התחבורה אני צריכה ללכת לקורס? איך הנקודות יכולות להימחק? (שמעתי שאם אני אהיה בסדר שנתיים אז הם יעלמו.. זה נכון? כולם יעלמו?) ואיך אני יודעת אם יש לי נקודות שאני לא יודעת עליהן..(או לא זוכרת..)? מצעטרת על ההרבה שאלות אבל אשמח אם תוכלו לעזור לי או לכוון אותי בלינק..

isra533

New member
יש לי קצת בעיה עם הבקשה שלך

אם את צריכה ללכת לקורס בעקבות הנקודות שקיבלת הרי הנהיגה שלך לא במיטבה, ואם הנקודות תאלמנה האם הנהיגה שלך תשתנה. האם שאלת את עצמך, מה את צריכה לעשות כדי לא להגיע למצב של קבלת נקודות. הנקודות הן רק סמן לנהיגה לא אחראית מצדך, את לא אספת נקודות את נהגת בנהיגה לא אחראית ומכאן הנקודות. אין לי פתרון איך למחוק את הנקודות שלך, מה שיש לי זה בקשה ממך להחליט לנהוג מעכשין באחריות אישית ותראי באיזה פלא מספר הנקודות שלך יגיעה לאפס.

מירב9

New member
צודק..

אולי לא הסברתי את עצמי נכון.. אני חושבת שאני דיי זהירה בכביש..פשוט אתמול קיבלתי 2 נקודות והייתי קצת בלחץ.. לא ידעתי איך כל העסק הזה עובד.. בכל מקרה תודה על האכפתיות

isra533

New member
תגדירי באיזה אופן את נהגת זהירה

מצד אחד את מציינת שאת נהגת זהירה, ומצד שני קבלת שתי נקודות. אם אפשר תפרטי יותר על המקרה כדי שנוכל ללמוד ממנו (לא כדי להאשים אותך), ולראות איך אפשר היה להמנע מלהכנס למצב בו היית.

be_roo

New member
הזימון לקורס הבסיסי מגיע אחרי 12

נקודות. אם ממשיכים לצבור יש קורסים דורשניים יותר. אם תצברי פחות מ-12 נקודות הן "יעלמו" אחרי שנתיים, אך אם תגיעי לשלב בו תזומני לקרס, הן ימחקו אחרי נשתיים רק אם תעשי אותו. יש גם רמה שמעליה תקופת הצבירה מתארכת ל-4 שנים. את מצב הנקודות מבררים במשרד הרישוי 1700-70-43-70

למעלה