שלום לכולם. זה ממש חשוב לי.......

mrmistory

New member
שלום לכולם. זה ממש חשוב לי.......

עד לפני שנתיים וחצי עוד לפני שהחלתתי ללמוד ולפני הבלאגן שהתחיל לא חשבתי לרגע שיש לי משהו לעשות במקום אחר בעולם אלה להיות רק בארץ. עכשיו לאחר שסיימתי לימודים ועוד כמה חודשים אני מגיש עבודה למה"ט אני כבר לא רואה שיש לי משהו לעשות כאן, כלומר ההפך משחשבתי לפני שנתיים וחצי. האם אני טועה או אולי זה בגלל המצב וחוץ מזה תמיד הייתה לי הרגשה שמשהו כאן לא בסדר אבל לא יודע מה עד שהבנתי שחיים כאן לא יהיו נורמאלים אף פעם כל עוד הפלסטיניים כאן ולידנו. אני חושב לעזוב את הארץ ולא יודע לאין בדיוק כי יש לי כמה משפחות שהם ב-4 מדינות בעולם. 2 בקנדה 1 אמריקה 1 שוודיה 1 בגרמניה אז נעזוב בצד את המשפחות ומחשוב שאין לי אף משפחה בחו"ל, לאן כדי יותר לטוס ?מקום שבו יותר קל לעמוד על הרגליים. ידע של אנגלית שלי גם לא משהו. יש לי 2 מקצועות 1) מכונאי רכב 2) הנדסאי תוכנה. לאן כדי לי לטוס מהארץ כדי לא לחזור לכאן. תודה מראש, גולש וותיק.

Taliy

New member
שאלת את שאלת השאלות

יש כל-כך הרבה גורמים במשוואה הזו, שזה ממש כאב ראש. היית בכל המקומות האלו? ראית את דרך החיים? אתה מדבר את השפה בכל המקומות (מעט אנגלית יותר טוב שכלום גרמנית ...)? אין היום היצע עבודה במחשבים כמו פעם, כך שלא אגיד לך סע לארה"ב או לקנדה כי שם תמצא עבודה - לא, אין כ"כ עבודות, בטח למי שאין לו אזרחות או אשרת עבודה ....מה שמביא אותי לשאלה , יש לך אזרחות זרה ? ההורים שלך ילידי הארץ? הסבים (כי למשל באירופה ניתן להשיג אזרחות על-סמך מוצא ההורים או הסבים...)?

mrmistory

New member
תודה על התגובה קודם כל......

אני לא נולדתי כאן ואבי היה בקנדה חצי שנה לפני 4 חודשים ואמר שאין מה לחפש שם מכל הצדדים. כלומר שהמצב שם אותו דבר כמו כאן. ההורים שלי וכל המשפחה נולדו ברוסיה, כידוע שאין מה לעשות שם. האנגלית שלי ככה ככה , אני יכול להסתדר כי אני מבין די טוב רק חסרות לי המילים. אפשר להגיד שתוך חודשיים אני יודע אנגלית. אתה צודק בקשר לתכנות גם בקנדה אותו מצב כמו כאן לאנשים שיש להם אזרחות קנדית. בכל זאת כאן אין מה לעשות כי תמיד יהיה ערבי שיכול לעשות אנטיפדה חדשה כל שנתיים וכך עוד הפעם נגיע למיתון כמו היום שהוא כבר שנתיים נמשך ונראה שיהיה עוד שנתיים.

razgalili

New member
immigration

haven´t tried al the places you mentioned, just the US of A, but here are my 2 cents: immigration is a hard process, and the worst part of it is the fact that you suddenly lose all your friends and family and you are alone. if you have friends and family somewherre, it is VERY importent factor about moving there. Canada is a big place, so is america and Germany, where they are located in those big countries and what are there community connections is importent. Having an uncle with a succesful buisness in Miami is better then having a homeless friend in NY.

למעלה