שלום לכולם, זוכרים אותי???

November13

New member
שלום לכולם, זוכרים אותי???

המון זמן לא הייתי כאן ואני מאמינה שכול חברותיי מפורום חתונות כבר הגיעו לכאן... בכול מקרה החתונה הייתה ב 13.11 ברויאל גרדןואנחנו עדיין מרגישים בעננים אין לי מילים לתאר... בכול מקרה אני רוצה לומר לכולם תודה על הברכות רק היום ראיתי אבל לא חשוב... אני מקווה שיהיה לי יותר זמן להיכנס אני ממש מתגעגעת מקווה שכולם בסדר... יעל

יעלוששששששששששש געגענו.....

איך היה ? ספרני לנו....... והכי חשוב רוצים תמונות.....

November13

New member
אז ככה תמונות עדיין אין

אני לא יודעת מאיפה להתחיל מה שכן עד היום אנשים מתקשרים ולא מפסיקים לדבר על החתונה שלנו אמרו שזאת ממש חתונת השנה... היו 950 איש בינהם מס´ אלופי צה"ל שר הביטחון החדש שאול מופז - בן אדם מקסים ועוד כמה תותחים... היו לנו מלא הפתעות כמו זיקוקי דינור אחרי שבירת הכוס והופעת אורח של אייל גולן... מה אני אגיד לכן סוף הדרך...

November13

New member
לא הייתי אומרת סלברטיז זה

בגלל אבא של קובי הוא איש צבא שמכיר המון אנשים זה הכול...

kisses

New member
יעלוש התגעגנו ספרי מה קורה איתכם

מחכים לראות תמונות ולשמוע סיפורים

November13

New member
הי לאיתי מה נשמע? אצלנו

הכול מצויין... אני מחפשת עבודה בימים אלה תהליך לא פשוט בכלל ודי מדכא אבל אני מקווה שיהיה בסדר... מה איתכם?

אמיקה

New member
וולקאם - ת´געגענו...../images/Emo24.gif

מחכים לסיפורים - נשמע פיגוז ...

Hadar p

New member
כבר ממש דאגתי! לאן נעלמת לכ"כ הרבה

זמן
נו אז ספרי אני ממש כבר מחכה לשמוע איך היה ולראות תמונות!
ברוכה הבאה
מקווה שתמצאי עבודה מהר!
וכמובן

דפי26

New member
יעל, המון מזל טוב../images/Emo65.gif

אני מנצלת את ההזדמנות לברך אותך באושר אהבה ושמחה (הייתי בחו"ל בזמן חתונתך)הזכרת לי כשסיפרת לנו על כמות האנשים ואם כן או לא לעשות סידורי הושבה ששאלתי אותך אם את מתחתנת עם אייל גולן(באותה תקופה הם הודיעו על חתונתם).אז אני רואה שהוא בכל זאת בא

uti

New member
../images/Emo24.gifבטח שזוכרים../images/Emo24.gif

יעלי, נשמע שהיה ערב מיוחד במינו..אז קחי לך התאוששות קלה ממני ויאללה תחזרי אלינו עם סיפורים ותמונות!

גלי ב

New member
י-ע-ל-ו-ש ../images/Emo124.gif איך התגעגעתי ../images/Emo13.gif

שמחה לשמוע שהכל הלך בדיוק כמו שרצית... מחכה לשמוע סיפורים...ובהצלחה במציאת עבודה...

Ronnie*

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo141.gifמזל טוב! ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

סמיילי22

New member
יפה שלי!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo39.gif

מה שלומך? היה פצצה הא?
מחכה לסיפור המלא!

למעלה