שלום לכולם זקוקה לעזרה קצת

שלום לכולם זקוקה לעזרה קצת

האם תוכלו לענות לי על כמה שאלות.(זהירות קצת ארוך) לפני שבוע לחברתי ובעלה נולדה תינוקת מקסימה בשם אביב.מאחר וחברתי ובעלה לא מחוברים לאינטרנט אז נשלחתי בשמם לשאול שאלות.ההורים של התינוקת לא ממש יכולים להרשות לעצמם לקנות ציוד חדש לתינוקת המשפחות משני הצדדים נתנו ציוד כמו מצעים,כסא בטיחות,ביגוד עגלה ועגלול ועכשיו לשאלות שלי שנוגעות בתחומים שונים בבקשה לא לצחוק עלי כי לי אין מושג בדברים האלה ואימא שלי לא ממש זוכרת מה היה לפני 20 שנה שנולדתי. 1.איך אפשר לנקות עגלול מעץ? האם אפשר את המזרן ואת הגגון שעשוי מבד לכבס במכונת כביסה או שצריך רק לשטוף וזהו?. 2.על אותו משקל איך מכבסים שמיכת פעילות שיש עליה קשתות עם צעצועים? לפרק את הקשתות ואח"כ להרכיב בחזרה? 3.במזג אוויר משוגע כמו היום האם אפשר להוציא תינוקת לטיול ואם כן מה להלביש לה? זהו לבינתיים אם אזכר בעוד שאלות אכתוב לכם. נ.ב תדעו לכם שיש לכם אחלה של פורום וכל הקטנים ממש מתוקים.

טאש

New member
נסיון לתשובות:

בקשר לטיול: אם הקטנה לובשת שכבה אחת יותר מההורים (ושמיכה=שיכבה) וגם מוגנת מהרוח עם גגון עגלה וחשוב מאוד: כובע (הראש מאבד חום מהר) רצוי עם כיסוי האזניים אז אין בעיה לטייל. בקשר לנקיונות: כל מה שעשוי בד אפשר לכבס (אלא אם הוראות היצרן שונות או שהצבעים לא עמידים). להוריד קשתות מפלסטיק. את הפלסטיק והעץ אפשר לנקות עם מגבת או חיתול טטרה לחים. מזל טוב לאביב ולהורים שלה

טוב, התאפקתי מספיק זמן ......./images/Emo6.gif

וזה כי חשבתי שיענו לך הרבה לפניי
.אז ככה :
נתחיל בזה שיש לילדונת שם מ-ד-ה-י-ם !!! אני מתה על השם הזה ואפילו הצעתי אותו לאחותי (ש-מה לעשות ...לא שמה עליי בעניין בחירת שמות
) - אז זה כבר ח"ח ראשון
. ועכשיו לשאלותייך ולתשובותיי
: 1.את זה אני אשאיר לענתש שהיא גם בעלת עגלול פרטי משלה (או יותר נכון, של נגה
). 2.מפרקים את הקשתות, מכסים לפי הוראות היצרן ומרכיבים חזרה את הכל כמו שהיה מהתחלה. 3.זו באמת שאלה טובה. מזג האויר הזה הוא ממש
ואי אפשר לדעת ! בואי נגיד שאם חייבים לצאת אז ברור שעדיף להלביש את הילד/ה היטב כדי למנוע התקררות מיותרת. אני יודעת שאת ליאל (שנולד בתחילת-אמצע מרץ 2002, מה שנחשב עוד כ"חורף" ) הוציאו רק במידת הצורך ולבוש היטב ..הם הרי כ"כ קטנצ'יקים ומערכת החיסון שלהם רגישה ....לשיקול ההורים. 4. אנחנו יודעית שזה אחלה פורום, את מוזמנת להצטרף ולהשאר ו
בשם כל הקטנטנים /ות שלנו על המחמאות

למעלה