שלום לכולם זקוק להמלצה

שלום לכולם זקוק להמלצה

גיליתי את הפורום רק היום. אני גר בצפון, מתאמן לבד רק בהתבסס על מידע שקראתי ברשת מזה שנה, ובסך הכל מאוד מרוצה מהתוצאות..שיניתי את התזונה שלי לגמרי, ירדתי עשרה קילו עודפים, ו"התבריינתי" מאוד, אבל אני מעוניין באימון מקצועי יותר עכשיו. מישהו מכיר/יכול להמליץ על מאמן אישי מצוין - לא פחות - באיזור כרמיאל ? תודה מראש, ויום טוב לכולם.

oridoron77

New member
המלצה, אך לא על מאמן

אני לא יודע כמה מסרים קיבלת בעקבות הודעתך, אבל אני יציע לך דרך שעוזרת לי ולאו בתחום הכושר, אלא בכל תחום. ראשית, אמרת אימון מקצועי, אז בוא ספר למה התכוונת: אימון למטרות שיפור כוח, העלאת מסת שריר, שיפור סיבולת, שיפור יכולות אתלטיות מסויימות, או אולי נגיעות בכל מה שכרגע הזכרתי? אם הינך מחפש את אחת משתי האופציות הראשונות, הרי שכדי דווקא לבוא ולחדרי כושר באיזור ולהתעניין. שיחות שגרתיות עם מתאמנים בשעות הערב, יתנו לך הרבה יותר מידע לגבי איזה מאמן מוערך באותו חדר כושר, ולאיזה אחד יש רקורד של מתאמנים שעברו שינויים מהותיים. אם האופציה השלישית היא זו שתפסה לך את העין, הרי שהמקום לעתניין הוא באיזורים פתוחים שבהם חבר'ה שעוסקים בסיבולת נמצאים תדיר יותר. אם יש לך איזה פארק באיזור שאתה יודע שמתקיימים שם קבוצות ריצה למשל, לך לשם. אתה יכול גם להתעניין בתחרויות באיזור בענף הסיבולת אותו אתה מחפש. לרוב המאמנים המוערכים יגיעו לשם כדי ללוות את המתאמנים\מתחרים שלהם. לגבי שאר האופציות, תגיב אם אלו באמת עניינו אותך, כי מן הסתם, אליהם ההנחיות קצת שונות. בכל מקרה בהצלחה, וסחתיין על ההתקדמות. אורי

למעלה